Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csináljam? . Elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam? . Elsősorban fiúk válaszát várnám, de csajszik ti is alkothatnátok véleményt.

Figyelt kérdés

Nos nagyon egyszerű dolog.

Szeretném az exemet visszacsábítani, ha nem is egy örök szerelem erejéig, egy pár alkalomra mindenképpen.

Nem én akartam, hogy ez így alakuljon..Ő mondta, hogy mi lenne ha..

és mivel még szeretem, ezért úgy gondolom..1-2x még jólenne egy ilyen intimebb dolgot összehozni vele..

szóval pasik mit gondoltok?..mivel lehetne megfűzni a fejét:).

vagy mit csinálhatnék?

azt mondta majd jelentkezik stb..

de most lett volna egy pár alkalom,,én kerestem is..és nem válaszol nem értem..pedig ő akarta annyira ezt a szex dolgot:/.

mi történhetett? ez lassan egy hete volt..

köszi előre is:/:). a válaszokat.

2010. ápr. 21. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szokott semmi jó kisülni belőle hagyd békén. Ha igazán szereted nem csábítgatod.
2010. ápr. 21. 17:59
 12/13 A kérdező kommentje:

szóval ha igazán szeretem, örökre békén hagyom??:(

ezt hogy kell csinálni leírnád?:(

2010. ápr. 21. 18:01
 13/13 anonim válasza:

Szex az exel csak fgájdalommal jár.

Felmelegíteni a kapcsolatot pedig nembiztos hogy jó hamár egyszer vége szakadt

2010. ápr. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!