Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? . Elsősorban fiúk válaszát várnám, de csajszik ti is alkothatnátok véleményt.
Nos nagyon egyszerű dolog.
Szeretném az exemet visszacsábítani, ha nem is egy örök szerelem erejéig, egy pár alkalomra mindenképpen.
Nem én akartam, hogy ez így alakuljon..Ő mondta, hogy mi lenne ha..
és mivel még szeretem, ezért úgy gondolom..1-2x még jólenne egy ilyen intimebb dolgot összehozni vele..
szóval pasik mit gondoltok?..mivel lehetne megfűzni a fejét:).
vagy mit csinálhatnék?
azt mondta majd jelentkezik stb..
de most lett volna egy pár alkalom,,én kerestem is..és nem válaszol nem értem..pedig ő akarta annyira ezt a szex dolgot:/.
mi történhetett? ez lassan egy hete volt..
köszi előre is:/:). a válaszokat.
miért nem lehet tovább lépni és keresni egy helyes sportos csávót keresni, aki jól megdug?
Itt vagyok a célra én.
20F
de szeretem!:(
és szeretnék újra vele lenni..:(
légy türelmes, amíg ő is keres téged....
voltam már ebben a helyzetben és nekem jól össze jött a dolog, könnyebb volt úgy elfelejteni az illetőt hogy egyszer kétszer össze jártunk szeretkezni, utána sokat beszélgettünk és rájöttünk hogy miért nem működött a dolog, és miért jobb így kötöttségek nélkül együtt lenni...
remélem neked is hasonló kép fog elsülni...:)
"1-2x még jólenne egy ilyen intimebb dolgot összehozni vele.. "
nem úgy tűnik, csak viszket a puncid.
najó figyeljetek már..
persze hogy viszket, de lehetnék mással is..de vele akarok lenni!!!
ennyi:S.
megpróbálok türelmes lenni..:/
amúgy meg ha azt mondanám, hogy szerelmes vagyok és normálisan is szeretnék vele újra együtt lenni?
(ismét egy pár?)..
na erre mit tanácsoltok?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!