Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már most elegem van a páromból. Mit kellene tennem?
Már nehari,de mennyit lógsz" a
tellódon?Azért gondolkodj el te is
ezen! Én megértem,fiatal vagy barátaid
vannak,de egy komoly kapcs.vannak
olyan dolgok,hogy tisztelet.Beszélgess
a barátokkal de ne vidd
túlzásba.
Együttérzek a pároddal,Kedves fészkirálynő.
Szerintem ő fog otthagyni rövidtávon miközben a telódat kapirgálod
#10 mi köze a bulizásnak ahhoz, hogy nincs benne tisztelet, és hogy alakalmatan volna párkapcsolatra?
Akiben saját maga iránt sincs tisztelet, na az már bajosabb:
"Megigéri,hogy nem baj ha elmegyek valahová, aztán azt hallgatom hetekig." - szóval segget csinál a szájából.
És a napi 20 hívás közben mit mond, vagy mit kérdez?
Én szeretem a páromat, de kettőnél több hívás elenyészően ritka, de még a kettő is.
Jeladót még nem akar rád szerelni?
Volt hasonló barátom :S komolyan ugyanaez az extrás telefonos eset is megtörtént. nem vele jársz véletlen? :D
A helyzet az,hogy én vele maradtam nagyon sokáig,hiába éreztem ezt a betegességet,sajnos otthon is apám-anyám viszonya hasonló és emiatt is éreztem úgy,hogy ő ezzel mutatja ki a szeretetét,és örülnöm kellene . Elmart minden barátomtól,az önértékelésem nullázta stb stb. A lényeg majd belehaltam szó szerint ebbe a kapcsoaltba,mert a végén eldobott mint egy rongyot amikor már elvett mindent belőlem. Szakíts vele,mert ez nagyon beteg ffi, de úgy szakíts ,hogy veled van más is aki megvéd,ha elpattana az agya,mert neki biztosan el fog!!! Legyél vele nagyon kedves és magyarázz el mindent érthetően ,hogy miért szakítasz,és azt is ,hogy ne keressen ne zaklasson !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!