Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már most elegem van a páromból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már most elegem van a páromból. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Minden lehetne szép és jó. Kedves,aranyos,segítőkész,imádja a család,dolgos, jó lelkű a pasi. 29 éves én 21! Mindig az idősebb pasik jöttek be, ezzel nincs gond de az agyamra megy, folytogat. Nem szó szerint de megfulladok. Vettem egy hete egy egészen extrás telefont, beszélgetek a barátaimmal a messengeren mivel idáig hallani se akartam a mai modern telókrol most megkedveltem. Minden nap megkapom azóta,hogy idegesíti. Ne beszéljek mással, mi jogon írogatnak nekem mások. Nagyon zavarja,mivel aztmondja ő sem kiváncsi másra csak rám. Már most az agyamra megy. Semmit nem lehet melette, sehova sem járok. Megigéri,hogy nem baj ha elmegyek valahová, aztán azt hallgatom hetekig. Naponta felhív minimum 20x.... Azthiszem ki fogok borulni. Lehet,hogy nem kívánhatnék jobbat meg,hogy az biztos jobb nekem szemét nőne k ha rám de hederít a rossz fiú melette meg meg is aláz de azért ez a másik véglet viszont már megfolyt. Egy kapcsolatom volt előtte ami "komoly" volt az is fél évig tartott mert ott is kalitkába akartak zárni....

2016. szept. 1. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Már nehari,de mennyit lógsz" a

tellódon?Azért gondolkodj el te is

ezen! Én megértem,fiatal vagy barátaid

vannak,de egy komoly kapcs.vannak

olyan dolgok,hogy tisztelet.Beszélgess

a barátokkal de ne vidd

túlzásba.

2016. szept. 1. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Együttérzek a pároddal,Kedves fészkirálynő.

Szerintem ő fog otthagyni rövidtávon miközben a telódat kapirgálod

2016. szept. 1. 21:42
 13/15 Szergej55 ***** válasza:
Ez beteg. Jobban jársz, ha megszabadulsz tőle.
2016. szept. 1. 21:43
 14/15 fru_ ***** válasza:

#10 mi köze a bulizásnak ahhoz, hogy nincs benne tisztelet, és hogy alakalmatan volna párkapcsolatra?

Akiben saját maga iránt sincs tisztelet, na az már bajosabb:

"Megigéri,hogy nem baj ha elmegyek valahová, aztán azt hallgatom hetekig." - szóval segget csinál a szájából.

És a napi 20 hívás közben mit mond, vagy mit kérdez?

Én szeretem a páromat, de kettőnél több hívás elenyészően ritka, de még a kettő is.

Jeladót még nem akar rád szerelni?

2016. szept. 1. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Volt hasonló barátom :S komolyan ugyanaez az extrás telefonos eset is megtörtént. nem vele jársz véletlen? :D

A helyzet az,hogy én vele maradtam nagyon sokáig,hiába éreztem ezt a betegességet,sajnos otthon is apám-anyám viszonya hasonló és emiatt is éreztem úgy,hogy ő ezzel mutatja ki a szeretetét,és örülnöm kellene . Elmart minden barátomtól,az önértékelésem nullázta stb stb. A lényeg majd belehaltam szó szerint ebbe a kapcsoaltba,mert a végén eldobott mint egy rongyot amikor már elvett mindent belőlem. Szakíts vele,mert ez nagyon beteg ffi, de úgy szakíts ,hogy veled van más is aki megvéd,ha elpattana az agya,mert neki biztosan el fog!!! Legyél vele nagyon kedves és magyarázz el mindent érthetően ,hogy miért szakítasz,és azt is ,hogy ne keressen ne zaklasson !!

2016. szept. 1. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!