Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a kijelentés?
Ezt a kérdést jómagam tettem fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én tudok erre konkrét saját tapasztalatot mondani.
Mivel az osztályban nem csak pletykák mennek hanem vannak rossz akarók is.
Én amikor osztálytárssal jártam anno akkor azért lett vége mert a többi csaj féltékeny lett, hogy milyen jól megvagyunk együtt és mentek a pletykák meg engem győzködtek hogy kihasznál stb...Majd ennek hatására annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy csúnya nagyon csúnya vége lett.
20F
17.32 akk ti ügyesen csináljátok:D
az osztályoba van 1 pár akik 1 éve járnak ők is ugy kezdték h titkoloztak de észrelehetett venni h van köztük vmi ezért beindult a pletykálás és kiderült minden:D
még birják és mindenki arra kiváncsi h mikor lesz végeXD
és azzal a sráccal én is jártam persze nem sokáig..mer nem..XD és utánna nagyon összevesztünk és a fél osztály engem baszogatott h milyen köcsög voltam h szakítottam vele mer h összetörtem a gyereket...jajj..de viszont már megoldott minden problem..és én is azt mondom h osztálytárssal SOHA
Nem a legjobb ötlet de ha nagyon bejön...:D
Nekem 2 barátnőm volt osztályon belül.Az egyik 7.be és 1 évig jártunk a másik 8.év végén de az csak 3 hónapig tartott.
Ezen kívül még volt 2 b.nőm és szakítás után nem volt olyan "fájdalmas" mert nem kellett találkozni vele egy ideig de oszt. társsal mindig találkozol.Ha akarsz ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!