Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a kijelentés?

Figyelt kérdés
Többször is hallottam már azt a kijelentést, párkapcsolatoknál, h osztálytársakkal soha . Miért van ez így és mit jelent ?
2010. ápr. 21. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
azt jelenti, hogy osztálytárssal soha ne akarj kavarni, mert akárhogy alakul nagyon sok problémát okozhat
2010. ápr. 21. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok erre konkrét saját tapasztalatot mondani.

Mivel az osztályban nem csak pletykák mennek hanem vannak rossz akarók is.

Én amikor osztálytárssal jártam anno akkor azért lett vége mert a többi csaj féltékeny lett, hogy milyen jól megvagyunk együtt és mentek a pletykák meg engem győzködtek hogy kihasznál stb...Majd ennek hatására annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy csúnya nagyon csúnya vége lett.

20F

4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem érdemes, persze vannak tökélete4s párok is osztályon belül.De én jártam egyszer az egyikkel és megbántam mert miután szakítottam vele elég tuskó módjára viselkedik velem.
2010. ápr. 21. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy osztálytársaddal ne kezdj ki, ne járj vele. Én két ilyet láttam, mindkettőnek viszonylag rövid időn belül szakítás lett a vége... :/
2010. ápr. 21. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én leszek az egyedüli pozitív példa...3ik éve vagyok együtt a barátnőmmel, aki mellesleg osztálytársam is...suliban nincs semmi...nem nyaljuk-faljuk folyton egymást, s így az osztályból csak 2 személy tudja, hogy együtt vagyunk...nem bujkálunk, de nem is csókolózunk egyfolytában...suli után van idő az ilyenekre bőven...17/F
2010. ápr. 21. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Okos...
2010. ápr. 21. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak olyan gimis osztsztálytársaim, akik sokáig jártak (2 pár is), mindkét kapcsolat jóval gimi után ért véget. Nem volt para, hogy juj de ő osztálytárs.
2010. jún. 10. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:

17.32 akk ti ügyesen csináljátok:D

az osztályoba van 1 pár akik 1 éve járnak ők is ugy kezdték h titkoloztak de észrelehetett venni h van köztük vmi ezért beindult a pletykálás és kiderült minden:D

még birják és mindenki arra kiváncsi h mikor lesz végeXD

és azzal a sráccal én is jártam persze nem sokáig..mer nem..XD és utánna nagyon összevesztünk és a fél osztály engem baszogatott h milyen köcsög voltam h szakítottam vele mer h összetörtem a gyereket...jajj..de viszont már megoldott minden problem..és én is azt mondom h osztálytárssal SOHA

2010. jún. 10. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb ötlet de ha nagyon bejön...:D

Nekem 2 barátnőm volt osztályon belül.Az egyik 7.be és 1 évig jártunk a másik 8.év végén de az csak 3 hónapig tartott.

Ezen kívül még volt 2 b.nőm és szakítás után nem volt olyan "fájdalmas" mert nem kellett találkozni vele egy ideig de oszt. társsal mindig találkozol.Ha akarsz ha nem.

2010. jún. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!