Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nos, ennek a szónak így van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, ennek a szónak így van még jelentősége? Kiakasztana téged, ha ennyit hallanád/látnád?

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal már 1év 2hónapja együtt vagyunk.

Mostanában voltak nagyobb összeveszések.

Kicsit mintha el is távolodtunk volna egymástól.

Ő szeret,legalábbis minden jel arra utal.

Na most,mikor én kértem,hogy legyen olyan mint régen,mintha változásnak indult volna.

Régebben is kaptam tőle ilyen szeretlekes sms-eket,de most már 5napja minden nap,leginkább este,de ma pl. reggel is.És mindig nagybetűkkel odaírja a végére,hogy SZERETLEK. meg h hiányzom neki.

Szerintetek,tényleg komolyan is gondolja? Attól,hogy minden nap írja,az tényleg azért van,mert úgy is gondolja?

2010. ápr. 21. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
nem akar elveszíteni...
2010. ápr. 21. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, hogy úgy van-e, de biztos. -Ám neked látnod kéne ha szeret-De ha sokszor mondja, vagy írja, hogy szeret, akkor egy idő után elveszíti a varázsát ez a szó.
2010. ápr. 21. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor ebből következtess.:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Amúgy ezt,hogy elveszti a varázsát a szó,én is így gondolom.

2010. ápr. 21. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Én mér többször írtam válaszként, hogy számomra a "szeretlek", mint szó, eléggé megkopott, tehát ha nekem folyton írná a barátnőm, biztos, hogy semmilyen reakciót nem tudna vele elérni.

Nem csodálom, ha már a kismillió film/reklám/zenének köszönhetően számodra sem jelent ez a szó semmit.

Ettől függetlenül az első válaszolónak igaza van. Attól, hogy Te ennek a szónak már nem érzed az erejét (ahogy mint írtam, én se), még nem jelenti azt, hogy Ő nem érzi.

2010. ápr. 21. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel ezt hiányoltad ezért írja. Biztos nem "csak úgy" írja, hanem azért mert szeret téged, és próbál a kedvedbe járni, megfelelni, örömet szerezni neked.
2010. ápr. 21. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért mondja biztos, hogy önmagát szugerálja, hogy talán, majd egyszer, estleg úgy is érezze:D
2010. ápr. 21. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha együtt vagytok, biztos komolyan gondolja. Különben már megmondta volna a magáét...

Az én barátom is ilyen.Milliószor mondja, hogy szeretlek/nagyon szeretlek, stb. Persze mindig örülök neki, mert legalább rám gondol, ha írja. De mégis jelentéktelenebbé válik...Egyszer mondtam is neki, és mondta,hogy oké, nem mondja annyiszor...Ez tartott kb. két napig. Ő ilyen. Lehet, hogy a Te barátod is. Csak eddig nem tudta, de most rájött, milyen jó érzés tudatni veled, hogy szeret.

2010. ápr. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!