Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mennyiben van jelentősége, hogy a párotok korábban hány lánnyal volt együtt?
Konkrétan arra gondolok, hogy az érzelem nélküli testi kapcsolatnak mennyire van számotokra jelentősége. Esetemben pl. 30 évesen kb. 30 nővel volt szexuális kapcsolatom (persze védekezés, stb. alap) azonban ezek közül csak 2 lány volt akit szerettem. Igaz mindkét kapcsolat csalódás volt még ha évekig is tartott.
A kérdés tehát, szerintetek lesz ennek jelentősége annál a nőnél akit szeretek vagy sem?
Kort és nemet is ha lehet.
Köszönöm a válaszokat.
Engem nem érdekel mi volt előtte. A lényeg, hogy most jó.
35N
Köszönöm a válaszokat.
Így egyben...nem igazán tudom reálisan megítélni, hogy a 30 az sok vagy sem...van ismerősöm aki messze több nővel volt együtt és van aki jóval kevesebbel, ergo ahogy látom nincsen "átlagos" szám. A 30 soknak számít?
Mindössze arra voltam kíváncsi, hogy véleményetek szerint (ergo a Ti számotokra) soknak számít-e, illetve van-e/lenne-e jelentősége, ha a párotok korábban ennyi nővel lett volna. Inkább az érzelmi háttere mint a számszerűség amire kíváncsi voltam.
egy jó tanács, amit egy pszichológustól halottam. egy nőnek 10-nél többet nem szabad bevallani, ha több volt akkor sem, mert az egy nőnek sok. és engem zavarna ha tudnám. szóval ha jót akarsz, akkor faragj le egy kicsit abból a harmincból...
25/N
Engem nem zavarna...
Legalább valószínűleg nem lepődnél meg egy meztelen testtől:)
Lényeg,h párhuzamosan ne legyen másik csaja, a múlt az csak épít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!