Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők! Szerintetek igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Szerintetek igaza lehetett ennek a férfinak?

Figyelt kérdés

Én nagyon introvertált, erősen zárkózott, visszavonult életet élek, sejthetitek, nem is volt sikerem a nőknél soha, viszont érdekelt, foglalkoztatott a téma, hogy a csajoknak mi a fontos egy kapcsolatban, mi számít nekik igazán, mi a jó nekik a párkapcsolatban. A mai napon úgy döntöttem, utánajárok tevőlegesen is a kérdésnek, és fölkerestem az egyik távoli ismerősömet - ő afféle igazi mega-alfahím, 2 méternél is nagyobb kigyúrt behemót, tele van pénzzel, jóképű (férfiszemmel!) és menő verdája is van, és az életstílusa is olyan (egyszerre 5 barátnőt tart, és még mellettük is vadászik, vagy ahogy ő mondja: "darázskodik" mert "csak megszúrja őket"). Tehát fölkerestem őt, és megkérdeztem tőle a fentieket. A magyarázatát igyekszem szó szerint leírni (a trágár részeket kivágtam).

"Na figyeljé' rám, megmondom neked a tutit: a nőknek az a fontos, hogy valaki jól megk*rja őket! Nagyon de nagyon! A sok r*bi vetítget mindenféle sz*rságot romantikáról meg összebújásról, szőkehercegről meg virágról, oszt csinálják a fejüket, játsszák az agyukat mindenfele hogy a szex az fúj ők még soha senkivel, a férfiak mind perverz disznók, de ez csak szarkamu, rizsázás! Valójában mind arra vágynak hogy valaki istenesen megdugja őket, jó sokszor és keményen! Játsszák az elérhetetlent meg a kis érzőszívűt, de a végén úgyis a d*gás van mindig! Ez az ami kell nekik, hidd el nekem!"

2016. aug. 31. 20:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

érdekes, az én barátnőimmel sose fordult még elő, hogy szexről beszélgettünk volna...

megbeszéljük egymás problémáit, ami néha a párkapcsolatit is jelenti, de a szexet mindenki magánügyként kezeli.

a barátom a haverjaival viszont gyakran beszélget ilyesmiről, legalábbis a haverjai mesélgetik, hogy ez meg az a csaj mennyire bejön nekik, vagy az egyik hogy kúrta meg a barátnőjét stb. kissé röhejes ez a kijelentés, hogy a nőknek fontosabb a szex. nem tudom melyik világban éltek, vagy minek hazudtok ekkorát. :D az ilyenek max a maguk nevében beszéljenek, mert egyáltalán nem ez a jellemző, amit állítotok.

és nyilván számít, hogy jó legyen a szex a párunkkal. ezért is vagyunk párkapcsolatban, és nem csak barátok, lakótársak, akármik.

2016. szept. 2. 18:10
 22/28 anonim ***** válasza:
60%

Ennek a férfinak se esze, se lelke nincs, még is sikeres a nőknél.

Itt egy újabb bizonyíték, hogy a sikerhez nem jó lélek kell :(

2016. szept. 2. 18:12
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, ment a sok zöld pacsi :)))))))

Nem hittem volna, hogy ennyire változatos lesz az álláspont, de nagytöbbségben úgy látom, a nőknek nem csak az a fontos, hogy jól megreszeljék őket minél gyakrabban, hanem más is :))) Ezt örömmel olvasom!

A srácot egyébként azért kérdeztem, mert életstílusából fakadóan nagyon sok nővel volt kapcsolata, tehát ennyi csaj után akár még rá is jöhetett, valóban mire van szüksége a nőnek, mi az igazán fontos a kapcsolatban. Akkor tehát nem a szex áll az első helyen! A felvetés mindenesetre logikusnak tűnt, elvégre a szaporodás és a szex hozza össze a két nemet minden egyéb fajnál is, a hím az mindig készen áll a szexre, és a nőstényen múlik, mikor akarja. Igen hasznosak nékem ezek a válaszok, így valamelyest könnyebben meg tudom érteni a kapcsolatok mozgatórugóját :)

2016. szept. 2. 18:17
 24/28 fru_ ***** válasza:
88%

Nem nagyon értem, hogy te mint introvertált, gátlásos fiú, honnan ismersz egy iylen futtató kisebbségi csávót, és az miért áll szóba veled.

Elég nagyok a távolságok a társadalomban, nem csak a lelki irányultság miatt.

Az én általam ismert (nemegyszer gyönyörű, vonzó. stb) nők 99%-nál az a pasi arra se kap esélyt, hogy 500 méterről odaintegessen.

De nem aszexuálisak ám!

2016. szept. 2. 23:03
 25/28 anonim ***** válasza:

Na, itt a darázskodó embered, kicsiben:

"múlthéten szólítottam le pont egy ilyen csajt egymás mellett sétáltunk és tök jól nézett ki, nem is válaszolt, mintha azt sugallta volna hogy ő nem áll le a pórnéppel beszélgetni, ő nagyon kivolt csípve, én meg nem esküvőre indultam, trikó rövidnaci napszemüveg."

neki magyarázza, hogy csak jól meg kell dugni... itt olvasta egy másik kérdésnél.

2016. szept. 2. 23:36
 26/28 A kérdező kommentje:

fru-fru :)))) nem kisebbség a srác, hófehér mint a vaníliafagylalt. Egyébként közvetve ismertük meg egymást, van egy közös jó barátunk, és párszor lógtunk együtt, ő mesélt ezt-azt, és mivel neki sok csaja volt, logikusan arra gondoltam, hogy akkor biztos sokat tud a nőkről :)

Én hiszek neked ha azt mondod hogy a jó csajoknál ennyire esélytelen bevágódni.

Egyébként meg mái napig darázskodik :D ma is elcsíptem hazafelé menet a kocsiját, az anyósülésen egy fullos maca ült szokás szerint.

2016. szept. 2. 23:53
 27/28 anonim ***** válasza:

Félreérted, Kérdező, nem "Én hiszek neked ha azt mondod hogy a jó csajoknál " nehéz bevágódni.

A haverod mellett ma is ült egy fullos maca kettejük IQ-ja kiadja a 100-at szűken.

Az a maca nem fog az én autómba kerülni, aki ott ül, meg nem fod a hiper-szuperalfára még csak ráköpni se.

2016. szept. 3. 00:02
 28/28 anonim válasza:
88%

Nőként állíthatom hogy a szex igen is fontos.

Sőt, nagyon is. Egy egészséges érett nőnek persze hogy számít... DE. nem mindegy hogy kivel..mert ha nálam egy olyan próbálkozik, akiről lerí hogy csak egy nagy nőcsábász és csak a szexre hajt, (mert igen is észre lehet venni) azzal én szóba sem állok. Undorító, már csak belegondolni is hogy mennyi nőben megforgatta már és miféle fertőzéseket szedhetett össze.... áhh... egyszerűen undorító

2016. szept. 3. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!