Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Szerintetek igaza lehetett ennek a férfinak?
Én nagyon introvertált, erősen zárkózott, visszavonult életet élek, sejthetitek, nem is volt sikerem a nőknél soha, viszont érdekelt, foglalkoztatott a téma, hogy a csajoknak mi a fontos egy kapcsolatban, mi számít nekik igazán, mi a jó nekik a párkapcsolatban. A mai napon úgy döntöttem, utánajárok tevőlegesen is a kérdésnek, és fölkerestem az egyik távoli ismerősömet - ő afféle igazi mega-alfahím, 2 méternél is nagyobb kigyúrt behemót, tele van pénzzel, jóképű (férfiszemmel!) és menő verdája is van, és az életstílusa is olyan (egyszerre 5 barátnőt tart, és még mellettük is vadászik, vagy ahogy ő mondja: "darázskodik" mert "csak megszúrja őket"). Tehát fölkerestem őt, és megkérdeztem tőle a fentieket. A magyarázatát igyekszem szó szerint leírni (a trágár részeket kivágtam).
"Na figyeljé' rám, megmondom neked a tutit: a nőknek az a fontos, hogy valaki jól megk*rja őket! Nagyon de nagyon! A sok r*bi vetítget mindenféle sz*rságot romantikáról meg összebújásról, szőkehercegről meg virágról, oszt csinálják a fejüket, játsszák az agyukat mindenfele hogy a szex az fúj ők még soha senkivel, a férfiak mind perverz disznók, de ez csak szarkamu, rizsázás! Valójában mind arra vágynak hogy valaki istenesen megdugja őket, jó sokszor és keményen! Játsszák az elérhetetlent meg a kis érzőszívűt, de a végén úgyis a d*gás van mindig! Ez az ami kell nekik, hidd el nekem!"
A haverod egy idióta. Igen, nyilván szüksége van a nőknek arra, hogy jól elrendezzék őket, de az élet, a párkapcsolatok, messze nem csak erről szólnak...
27N
1.nem mindegy, hogy milyen "nokrol" beszelunk, mert amelyik no ilyen, azt maximum nostenynek neveznem, mert az allatok hallgatnak kizarolag az osztoneikre.
2.igy van, irto jo dolog egy hatalmas szex, de egy ilyen pasi nalam semeddig nem jutna ilyen hozzaallassal.
21/L
Szerintem részben igaza van, részben nincs. Legalábbis most nyilván csak magamból kiindulva tudok véleményt kifejteni, más nők nevében nem beszélek.
Szerintem nagyon fontos a szex is, az, hogy tényleg jól kielégítsen a férfi, DE emellett igenis fontos a romantikázás, összebújás, közös programok, beszélgetések is, nem csak és kizárólag a szexről szól minden! Főleg nem egy párkapcsolat! Én nem egy b*szógépet akarok magam mellé, hanem egy társat! Jó érzés, ha jól megd*gnak, de az is nagyon jól esik, ha éppen egy gyengédebb, szerelmesebb szeretkezés van, vagy épp csak összebújás, simogatás, egymás társaságának élvezése. Ez teljesen hangulatfüggő, hogy mikor mi esik épp jobban. Úgyhogy teljes egészében azért nem látja át az ismerősöd mindezt. Illetve lehet, hogy teljes mértékben igaza van, ha csak egy bizonyos réteggel hozta össze a sors ilyen téren, csak azok a "nők", akikre ez valóban teljesen igaz, annyit is érnek...
Van benne bőven igazság.
Egyébként is hallgass két nőt beszélgetni. 90%-ban a pasik és a szex a téma :) Ennyit erről!
Abban igaza van, hogy a jó szex FONTOS. Akármennyire szeretem a másik lelkét, ha nem passzolunk az ágyban, és nincs meg a szenvedély (mármint... na. van, akinek az nem fontos, de a többségnek igen).
De. Azért a legtöbb nőnek ez még nem elég, vagy a normálisabbjának. Ha vmi buta kis lánykáról van szó, vagy egy olyan emberekről, akinek a szex a legfontosabb, akkor talán. Bár ugye kérdés, hogy az 5 csaja mit gondol, vagy nekik mit vetít...
Én a magam részéről el tudom mondani, hogy a nyálas, klasszikus hűderomantikus dolgokat nem bírom. Az ilyen rózsaszirmos-gyertyafényes, semmi szex, csak összebújás 24/7... nem. De azért egy kis romantika kell. Néha egy kis összebújás, figyelmesség. Nekem az arányok a fontosak.
(az más kérdés, hogy én sosem mondtam egy férfira, hogy perverz, csak azért, mert szereti a szexet, meg nem is játszom a frigid p...át, aki fujjog rá)
"foglalkoztatott a téma, hogy a csajoknak mi a fontos egy kapcsolatban, mi számít nekik igazán, mi a jó nekik a párkapcsolatban. A mai napon úgy döntöttem, utánajárok tevőlegesen is a kérdésnek"
<--->
"egyszerre 5 barátnőt tart, és még mellettük is vadászik"
Érzed az ellentétet? Mit tud ez az alak a párkapcsolatról? Ő csak a d...sról tud.
Nem jó embert kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!