Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire BUNKÓ a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire BUNKÓ a volt barátnőm? Hagyjam békén? Hogy engesztelhetném ki, hogy megmaradjon a jó viszony?

Figyelt kérdés

Már egy éve szakítottunk.Írtam neki szülinapi smst és ezt írta vissza:

" Nagyon nehéz kihozni belőlem,h így viselkedjek,d neked sikerült!Nekem nem kell tőled se szülinapi/névnapi/stb sms,SEMMI!Elég olcsó trükk,h nyugtasd a lelkiismereted.Szemétkedsz és utána tegyek úgy,mintha semmi sem történt volna? Egyszer megbocsátottam neked,d te másodszorra is görény voltál.Már megmondtam,h el lehet felejteni!Ez vonatkozik a számomra,szülinapomra,minden velem kapcsolatos dologra!Nem ismerlek,nem is akarok rólad SOHA többé hallani!"

2010. ápr. 21. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtöknek igaza van.. Amit olvastam abból az jön le, hogy te kettőször megcsaltad...Megértem. Viszont attól még elég durván válaszolt. DE a legjobb szerintem is, ha nem keresed.
2010. ápr. 21. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom min akadt ki a csaj, de úgy tűnik, lehetett alapja. Ennyi idő alatt túlléphetett volna ezen annyira, hogy normálisan tudjatok beszélni egymással, de szemmel láthatólag nem tette. Szerintem hagyd őt békén, nem kell erőltetni a jó viszont, mert ő nem akarja. Csak rontasz a helyzeten. Hagyd rá, ha egyszer lenyugszik, akkor lehet majd ő keres meg.
2010. ápr. 21. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd pi.csába a büdös k@rvát ....Én is jártam igy, Ezek azt sem érdemlik meg, hogy gondoljunk rájuk vagy bármi...
2010. ápr. 21. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Előző vagyok.Elnézést a trágár meg fogalmazásért de, nem értem, hogy miért ilyenek a mai lányok/nők .Már a tököm kezd tele lenni, hogy nem lehet találni egy normális spinét se itt Magyarországon.
2010. ápr. 21. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Én se örültem volna ha ír az exem. Szóval valahol megértem a volt nődet.
2010. ápr. 21. 15:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Ő normális volt,másokkal most is az.

Kétszer kezdtünk el újra járni. Másodjára én szakítottam vele.Volt egy másik csaj a suliban,hazavittem ,ilyesmi.Ő elkapott egy smst és beszélt a csajjal.A csaj kitálalt neki mindent,amit mondtam róla és a kapcsolatunkról(valamit mondanom kellett,mert tetszett a másik kiscsaj.Mindenki rá volt indulva a suliban,nagyon jó nő volt.Ha azt mondom,hogy minden rendben a barátnőmmel,esélyem sem lett volna a másik csajnál).Amikor keresett a barátnőm, fel se vettem a telefont.Kórházba került(más miatt) és meg sem látogattam.Mire kijött a kórházból levettem a közös képeket és hogy kapcsolatban.Szemét voltam és gyáva.

Pár hónap múlva megint beszélni kezdtünk.Rájöttem,hogy szeretem,de neki volt barátja.Nem akartam bekavarni,nem mondtam neki semmit.Utána szakítottak és megmondtam neki.Ő időt kért.2 hét múlva keresett,hogy szeret( ez volt januárban) és ha megoldjuk a problémáinkat,akkor megint járhatunk.De addigra megismertem a mostani barátnőmet.1 hét múlva már kiraktam,h kapcsolatban és ebből a volt barátnőm azt gondolta,h már régebb óta ismerem a lányt és már megint kettős játékot játszottam.Azon is kibukott,h 2 hét alatt a szerelem nem múlik el és ennyire lehet nekem hinni.

2010. ápr. 21. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Amit irtal abból az következik, hogy Neked is elég hirtelen érzelmeid vannak. Egyszer ezzel a csajjal akarsz járni, majd 2 hét mulva már egy másikkal vagy. Ezt nem könnyüvérüségnek hivják, hanem egyszerüen nem tudod eldonteni mit szeretnél. Mindig az éppen aktuális érzelmeid vezetnek. Ha nem lenne barátnőd azt mondanám ne is akarj egyelőre, mert nem vagy még rá elég érett, inkább acsak csajozz, és hajts fel minál többet :).

Egyébként a csaj is tényleg bunkó volt, aki ilyen megnyilvánulásokat tesz, azt hagyni kell, hagy főjön a saját levében, majd az élet megtanitja hogyan kell beszélni egy másik személlyel.

ui.:

Viszont ha még mindig hetente változnak az érzelmeid, akkor fejleszt magad e téren, mert ez senkinek nem fog tetszeni a jövőben sem.

P

2010. ápr. 21. 15:44
 8/12 A kérdező kommentje:

P! Szeretem őt is,de a másik csaj jobban illik hozzám.Haverok szerint is.A volt barátnőm más típus.Ő inkább olyan bombázó,nőies alak,szőke hosszú haj, idősebb is a mostani barátnőmnél 4 évvel,okos,vicces,szép az arca is,nőiesen öltözködik (futnak utána a pasik.előtte és utána is csak 2-8 hétig tartott minden csajjal)

A mostani barátnőm is szép,vöröses a haja,vékony,sportosan öltözködik,fiatalabb,inkább aranyos típus.Külsőleg is jobban passzolunk,a a haverok sem szólnak be miatta.A baj vele annyi,h ő nem nagyon mondja,h járunk.Pl nekem van róla nem is egy kép felrakva iwiwen, neki egy sincs rólam...

2010. ápr. 21. 16:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem világosan megírta, hogy mit akar.
2010. ápr. 21. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb az, hogyha jól kijöttök, és megbíztok egymásban a mostani barátnőddel, illetve nincsenek komolyabb problémáitok (nem az apróbb, "miért nem vetted le a cipődet" típusú összeveszésekre gondolok) akkor ne problémázz azon se, ha nem tesz ki iwiw-re képet. (Megjegyzem nekem sincs kinn a barátnőmről kép Szerintem egyáltalán nem az a mércéje egy kapcsolanak hogy hányan látják, hogy együtt vagyunk :), a tudom, hogy szeretjük egymást és a másik ott van mellettem akkor ne az iwiw, és a külsőségek köré csoportosítsuk a dolgokat. Beleértve ebbe a haverokat is, de amint olvasom Velük épp most minden rendben van.)

Szerintem érzed Te is hogy mennyire vagy fontos a barátnődnek, és ez alapján az érzés alapján mérlegeld a kapcsolatotokat. Ha nem igazán érezteti ezt Veled, akkor szerintem mindenképp beszéld meg vele, hogy Te jobban igényelnéd a figyelmét, és ha szeret, akkor biztosan fog változtatni rajta.

Viszont ha érzed, hogy fontos vagy Neki, akkor el kell felejteni az előző kapcsolatokat, és teljes lényeddel ráhangolódni a mostanira. Nem szabad hagyni, hogy a bombázó alkatú ex, még mindig érzéseket váltson ki belőled, és félni hogy esetleg nem leszel Vele olyan kitűnő viszonyod, hiszen Neked ott van a Szerelmed, akinek fontos vagy, szeret Téged és felnéz Rád. Ellenben a másik meg látni sem akar.

Hajrá, sok sikert, nem lesz ezzel probléma :)

P

2010. ápr. 21. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!