Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még NORMÁLIS 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még NORMÁLIS 30-as pasik?

Figyelt kérdés

Akinek nem olyan fontos, hogy elmesélje, hány nőt dugott meg életében...

Aki másról is tud beszélni, nem csak önmagáról...

Nem akarom elhinni, hogy aki normális, az mind nős vagy meleg...

2010. ápr. 21. 13:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remélem, hogy ez a megállapítás helytelen.
2010. ápr. 21. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Léteznek, én ismerek egyet-kettőt, igaz a legtöbbjüknek van barátnője, de azért nem mindenki olyan nagyon elkötelezett...

És az sem igaz, hogy az lenne a jellemző, hogy ilyenkorra már elkeltek, egyrészt a pasik sokkal később kötelezik el magukat, másrészt meg sok srác pont a 30-as évei elején esik pánikba és szakít, merthogy még élni akar kicsit...

Valószínűleg csak rossz helyen keresgélsz, vagy nem teszel azért, hogy megtaláljanak.

Én az elmúlt fél évben 2-vel ismerkedtem meg (egyikkel bulin, másik megszólított a vonatról leszállva, mert látta, hogy énis ugyanarra indultam el, mint amerre ő is lakik), plusz volt egy, aki közösségi oldalon próbálkozott, pedig én nem is keresek pasit...

25/L

2010. ápr. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!