Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy vékony pasi egy ducibb csajjal jár?
Miért lenne gáz? Szeretitek egymást nem? Mások véleményét meg sz@rd le...;)
F/18
Csak egy vélemény: mindegy, hogy valaki román, magyar, kínai, vagy török, ha tanultatok történelmet, tudjátok, hogy mi lett a következménye annak, az alapján támadtak egymásnak emberek, hogy gyűlölték a másikat, mert más nemzetiségűek.
Teljesen mindegy, hogy ki hova születik, azt kell nézni, hogy mi van a fejében és a szívében.
Az ilyen durva megnyilvánulásoktól pedig legyetek szívesek elvonatkoztatni ezen az oldalon, mert nem hiszem, hogy az adminok ezt sokáig fogják nézni...
Fogjátok vissza magatokat és viselkedjetek intelligens ember módjára.
Ki is lettek törölve a hsz-ok.na mindegy,tartom a véleményem,egy ducibb csajt szerethet vékony srác,nem az a lényeg.
Bár mondjuk én nem tudnék szereti egy románt vagy szlovákot,de ez az én véleményem.
Jaj nem azt nem kell hangoztatni, félreértettél! Írta egy csaj, hogy szlovák vagy román fiút nem tudna szeretni...lehet, már törölték azt is, de erre értettem:)
Amúgy ha szerelem van, nem számít semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!