Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha egy vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy vékony pasi egy ducibb csajjal jár?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 22:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 21. 19:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Szeretitek egymást nem? Mások véleményét meg sz@rd le...;)

F/18

2010. ápr. 24. 18:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Nálunk is hasonló a helyzet. A pasim nagyon vékony én meg hát olyan átlagos testalakatú vagyok. nem kövér de nem is vékony... És a szerelem a fontos
2010. ápr. 24. 18:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy vélemény: mindegy, hogy valaki román, magyar, kínai, vagy török, ha tanultatok történelmet, tudjátok, hogy mi lett a következménye annak, az alapján támadtak egymásnak emberek, hogy gyűlölték a másikat, mert más nemzetiségűek.

Teljesen mindegy, hogy ki hova születik, azt kell nézni, hogy mi van a fejében és a szívében.

2010. ápr. 24. 18:53
 15/23 anonim ***** válasza:

Az ilyen durva megnyilvánulásoktól pedig legyetek szívesek elvonatkoztatni ezen az oldalon, mert nem hiszem, hogy az adminok ezt sokáig fogják nézni...

Fogjátok vissza magatokat és viselkedjetek intelligens ember módjára.

2010. ápr. 24. 18:55
 16/23 anonim ***** válasza:

Ki is lettek törölve a hsz-ok.na mindegy,tartom a véleményem,egy ducibb csajt szerethet vékony srác,nem az a lényeg.

Bár mondjuk én nem tudnék szereti egy románt vagy szlovákot,de ez az én véleményem.

2010. ápr. 24. 19:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Persze, csak nem szabad hangoztatni. Vigyázni kell az ilyennel a mai világban.
2010. ápr. 24. 19:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne hangoztatni?Nem megy ki vele az ember utcára,vagy mi?!:) Duci vagyok,nem is kicsit, a párom pedig az a deszka vékonyságú,mégis boldogak vagyunk együtt,2 és féléve. :) JA és persze együtt megyünk mindenhova és ő az a tipikus nagyszájú srác,Fradista,én meg Újpest szurkoló,de ez van,összetartozunk,remélhetőleg már örökre.:)
2010. ápr. 24. 19:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Jaj nem azt nem kell hangoztatni, félreértettél! Írta egy csaj, hogy szlovák vagy román fiút nem tudna szeretni...lehet, már törölték azt is, de erre értettem:)

Amúgy ha szerelem van, nem számít semmi:)

2010. ápr. 24. 19:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, mert eléggé olyan típus vagyok (sajnos) aki törődik azzal, hogy ki mit mond :S Tényleg köszi :D
2010. ápr. 25. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!