Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó ha a pasi nagyon izmos, kicsit izmos vagy vékony? (csajok írjanak)
meglátni és megszeretni:)nekem mindegy hogy milyen a lényeg,hogy megfogjon benne vmi
23/l
Fiúgondolkodással feltett kérdés. A lányoknál nem az a mérvadó, hogy mennyire vagy izmos, meg milyen a tested. Legyen átlagos és kész, ha kicsit izmosabb talán előny néhány lánynál, de erre akkor sem lehet építeni.
A látvány sokkal kisebb mértékben számít egy lánynak mint egy fiúnak. Ha pedig számít akkor se a közvetlen látványt értékelik, hanem az abból leszűrt dolgokat:
tehát ha izmosabb vagy, akkor törődsz magaddal, ha jól öltözködsz akkor erre is odafigyelsz.
hát én pl most strandon barátnőkkel stíröljük az izmos pasikat :D és hát nem hátrány, ha izmos, de! ez nem minden. ha komolya szándékaink vannak, egyáltalán nem az izmos has és adonisz külső a lényeg !
[link] ez nekem még nagyon bejön :P
de a mértékre vigyázni!
Hello, egyszer már feltettem ezt a kérdést, és elég eredményes is volt, 77 válasz és átlagosan mindenki a 3-4est választotta.
Itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!