Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Baj-e ha egy pasi eléggé vékony?
Elég vékony vagyok, mondjuk van azért látható izom rajtam, de ez jelent-e problémát? Vagy kezdjek kondizni, kicsit felszedni magamra?
Vagy ez nem is lényeg?
hát nemtom...én 182 centi vagyok 54-55 kilóval...és soha nem volt gondom a csajokkal emiatt :D
18/F
idevág egy másik kérdéshez írt kommentem:
a mai lányok 100%-ában csak egyetlen egy nagy baj van. Azok a retkes tetves sz@ros elvárások :)
A pasi gyurjon , kocka hasa legyen , izomtibi legyen. Ez az alap , e mellé jön még a buli a pia stb. DE! a lányok semmit nem tesznek.kicsit is jól néz ki és jó az alakja , el van szállva magától és ő azt hiszi semmit nem kell tennie. Csak neki vannak elvárásai a "szerelme" iránt.
Na ezek a mai lányok. Ezek vagytok ti. A ti narancsbőrötökre , striátokra , kis melletekre és saláta pinátokra nem lehet panasz mi?
Itt is a kommentelők fele izom izom izom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!