Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításra így reagálni? Mit jelent ez?
A vőlegényemmel 3 éve vagyunk együtt. Egészen 1 hónappal ezelőttig imádtuk egymást, de utána megváltozott a dolog. Nem keresett, neki jól megy az új munkahelye, rám alig figyelt. Aztán 2 hete elmondtam neki, hogy rosszul esik, hogy csak a saját dolgaival van elfoglalva és hogy meg sem kérdezi hogy vagyok...
Azt mondta igazam van és hogy nem tudja az okát.
Én erre kicsit kibuktam, elkezdtem kombinálni, de nem neki, csak magamban. Sajnos korábbi kapcsolatokból megtapasztaltam, hogy ha csökken a felém fordított figyelem, akkor nemsokára ott lesz a szakítás is.
Elmondtam neki, hogy rosszul esett ez és hogy erősen elgondolkodtam a szakításon. Ő tudja magáról hogy hibás, de nem töri magát egyáltalán. Azon kívül hogy felhív napi 1x (ezt én ilyen "szánalomtelefonhívásnak" érzem) amivel tudatja, hogy "Nesze! Csak hogy ne mond hogy nem hívtalak fel!", de egy találkozót, semmit nem említ meg...
Szerintetek ez milyen? Fiúk! Mikor ez van, akkor mi van?? Tényleg érik ez a szakítás ha így viselkedik?
Minden értelmes válaszadónak zöld!
Légyszi abban az esetben is írjatok véleményt, ha sok komment van! Köszönöm!
Ui: Mostanában kicsit én is ingerült voltam a munkahelyváltásom miatt, de gondolom ez nem azt jelenti, hogy ha az egyikünknek jobban megy, akkor a másik megy a levesbe. Vagy erről szól egy kapcsolat?
Köszönöm mindenkinek!
Én mindig tárt karokkal, meleg étellel vártam őt haza. Ittam a szavait mindig, mesélt magáról, stb. Egy ideig nem zavart, utána már csa az új kollégáiról, a főnökéről, a munkahelye alatt nyílt új kávézóról és az ott lévő pultos csajokról, az új haverjairól és a munkájáról tudott beszélni.
Egyszer sem kérdezett vissza hogy és veled mi van. 2 napig nem volt munkám és eléggé kétségbeestem, hogy nem fogok találni, aztán találtam végül. Izgalmas volt az állásinterjú, taálkoztam egy csomó ismerősünkkel és én mindezt neki akartam elmondani először. Ez nem jött össze mert épp nem ért rá, aztán este mikor mesélni kezdtem 2 mondatot sikerült elmondanom, mire közbevágott és közölte h hulla fáradt, megy aludni. K**rva jól esett mondhatom!
Utána mikor másnap este is eljött munka után, megint magáról beszélt és a szokásos dolgokról. Lesz***rta, hogy tegnap velem mi volt.
Utána benyögtem neki mikor észrevette h nem válaszolok semmire. Mondta hogy igazam van és igen utána jött ezzel hogy fáradt meg sok a meló stbstbstb. Unalmas kifogások, mert képtelen vagyok elhinni pl, hogy nem tud elvonulni 3 percre felhívni. És a legrosszabb hogy ezt a szájába kell rágni mert magától nem jut eszébe.
Azóta már nem rágok szájba semmit, fel vagyk készülve, ha továbbra is ilyen passzív lesz akkor szakítok.
Milyen kapcsolat az, ahol ki kell hisztizni a másik figyelmét, mert magától nem jut eszébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!