Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök beleolvasna a telefonotokba?
A telefonodba ne nyúljon, bezzeg te a p_nájába meg könyékig?
És ha lekódolja?
attól függ, miért tenné.
ha féltékenykedésből, akkor kiakadnék.
egyébként bármikor bármimbe bele tudna nézni ha akarna, mert a gépemen fent vannak a jelszavaim, a gépemhez meg tudja a jelszót. én is az övét. nincs semmi titkom, de nem szép dolog kutakodni a másik dolgaiban. de valószínűleg ennyivel lezárnám a témát, hogy mondanám hogy nem szép dolog. :D
Volt már rá példa, és nagyon nem örültem neki.
Vettem tavaly egy új telefont, és megmutattam neki. Nem figyeltem, miket nézeget, de mikor egyszer csak odapillantottam, hát nem a Messenger volt nyitva? És még neki állt feljebb, hogy én hogy mertem a volt osztálytársnőmnek egy ártatlan témában írni 5 hónapja (!!!), amikor mellesleg együtt sem voltunk, szünet volt köztünk. És akkor még nekem kellett volna bocsánatot kérni. Ő persze korábban megcsalhatott, az nem probléma. Ennyit a nőkről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!