Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök beleolvasna az sms-eitekbe?

Figyelt kérdés

És kiderülne, hogy megcsaljátok...

Azért kérdezem, mert éppen készülök szembesíteni a barátomat. Életemben nem olvastam még bele a telefonjába ezen kívül... De tudom, hogy ez baromi nagy pofátlanság...

2015. okt. 17. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem a jelszavam is tudja a barátnőm az e-mailemhez. Igaz, amellett van másik e-mailem is :D
2015. okt. 17. 12:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Én erről azt gondolom, hogy még mindig nagyobb bűn megcsalni a másikat és nem elárulni, mint gyanakodva belekukkantani az üzeneteibe.
2015. okt. 17. 12:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Nos amit nálam találhat sms-ekben a következők.

-Jössz suliba?

-(Tanárnak) A fél2 akkor rendben van?

-(Ősök) Hívjál fel ha van időd.

Jó szórakozást. :D

2015. okt. 17. 12:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem, hogy te ilyen rendes gyerek vagy, de a barátom egy tahó, már lehet nem sokáig a barátom... Szóval neki konkrét dolgok vannak a telefonjában... Viszont annak ellenére, hogy ő csal meg engem, még én parázok, hogy nagyon emgharagudna, ha megtudná, hogy belenéztem a telefonjába.
2015. okt. 17. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Nos mindegy, gondolom szakítani szeretnél vele...? Akkor kit érdekel mit gondol?
2015. okt. 17. 12:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát, először szeretném ezt megbeszélni vele...
2015. okt. 17. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én telómba nyugodtan belenézhet bármikor.
2015. okt. 17. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát te hülye vagy... megcsal, és még gondolod neki áll feljebb??

Növessz egy kis gerincet magadnak...

2015. okt. 17. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is innentől mindegy, ha kiderült, hogy megcsal, onnantól kezdve ne érdekeljen téged mit gondol majd, elvégre őt se érdekelte hogy mit gondolsz mikor megcsalt.
2015. okt. 17. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy megcsalást hogy akarsz megbeszélni. Mármint még meg tudnál bízni benne? Ha most valahogy kidumálná magát honnan tudhatod biztosra, hogy nem fordul elő ilyen többet?

Amúgy az előbb tahónak nevezted a barátod, szerintem innentől kezdve halott ez a kapcsolat, szakíts vele és próbálj egy rendesebb fiút találni.

2015. okt. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!