Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az anyám nem fogadja el a barátnőmet? Szinte gyűlöli.
NE haragudj, de masok 100 ezer korul fizetnek havonta szamlakkal telen lakberert.
Nem itelkezem feletted. En is inkabb otthon elnek es kernem anyut, hogy mossa ram a gatyat. Sajnos en az a tipus vagyok, aki megfogott egy lanyt elkoltozott otthonrol es mossa magara a ruhait.
En csak azt jegyzem meg, hogy te hidegen kijelented, hogy anyad munkaja teljesen termeszetes onnantol kezdve, hogy eletet adott neked.
Egyebkent mibe kerul neked nem figyelembe venni amit mond? Tedd amit akarsz. En is ferfi vagyok, nekem sem mondja meg az asszony mit es hogy csinaljak.
szerintem nem feltétlen olyan az anyja, hogy egy lány se fog megfelelni az ő fiának. az én anyámnak is sokszor nem tetszettek a húgom fiúi (nekem sem egyébként), de mindig volt is oka ennek. az én barátomat, nővérem barátját a kezdetektől elfogadta.
itt meg azért mégiscsak egy roma lányról van szó, amin a legtöbb szülő fennakadna... ha én roma fiút vittem volna haza, lehet be se engedik.
most attól függetlenül, hogy ki mit gondol róluk, ha valóban igaz amit írsz, hogy ő rendes, dolgos stb, akkor nyilván ne hagyd magad és oszd ki anyádat.
undorító szerintem, ha egy szülő azzal akar zsarolni, hogy iskoláztatott, etetett, lakhelyet adott neked. mintha lett volna beleszólásod abba, hogy megszül-e. :D szóval az nem így működik, hogy születésedtől kezdve most majd ő rendelkezik veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!