Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt, a leghülyébb dolog, amin összevesztél pároddal, barátoddal stb?
Amikor nyílt levélben, élménybeszámoló gyanánt közölte a baráti körömmel, hogy bi$z€x barátnője van külföldön, aki lakótársa is egyben.
Csak kicsit borultam ki.
Exbarátommal talán az, hogy ki pattogtassa ki a popcornt a mikróban. Igazából az, hogy ezen képesek voltunk összeveszni, már a szakítás előjele volt. :D
Mostani barátommal számítógépes játékon, hogy a játékban, amit közösen játszottunk, nem hagyta, hogy én öljem meg az enemyt. XD
Később röhögtünk rajta.
Olyan nagyobb összeveszések nem nagyon voltak... 1-2 volt, de azok komolyabb dolgokon.
Ami viszont olyan, hogy túl sokat pörögtünk rajta:
- kimossam-e a takarómat vagy sem (én nem akarom, mert nem büdös, és tapasztaltam, hogy mosás után már kevésbé puhák a hasonló anyagú cuccok, én meg pont azért szeretem, mert puha... szerinte meg ki kell, mert az a szokás)
- a sámlit azt hokedlinek vagy stokedlinek hívjuk
- a ketchupot és uborkát hűtőben tartsuk-e (mindketten más házból jöttünk, mások a szokások)
- (hasonló témakör): mennyi rántás kell egy zöldborsófőzelékbe
Ki szereti jobban a macskát. xD
Mert szerettük mindketten ugye, de ő állapotos volt és kicsit megzakkant egyszer-kétszer az édesem. :DDD
És összekaptunk azon, hogy melyikőnk szereti jobban. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!