Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen büntetést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen büntetést érdemelne?

Figyelt kérdés
A barátom akivel lassan egyhónapja vagyunk együtt, az előbb közölte, hogy szakítani akar velem.. kb egy óráig ebben a hitben voltam, majd a végén mikor már mindent megpróbáltam, hogy meggyőzzem, hogy nem kéne(hisz szeretjük egymást), beletörődtem.. pár perccel később közölte, hogy csak vicc volt és ne utáljam.
2010. ápr. 20. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ezzel tényleg valami gond van. Ilyet nem játszunk és nem tesztelünk. Beszéld meg vele, hogy pontosan mit is akart és miért? Mondd el azt is, hogy ez megrendített téged, és reméled, soha többé nem tesz hasonlót sem.

Másrészt veled is gond van: miért a büntetés jut eszedbe először erről? Ez nem egészséges, ebből így jó nem fog kisülni! Vagy a megoldáson töprengj, vagy a szakításon!

2010. ápr. 20. 21:36
 12/21 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ez jutott először eszembe, úgy többé-kevésbé meg is beszéltük a dolgokat. A kérdés is eleve azért került fel, hogy lássam mások hogyan állnának egy ilyen esethez és persze azért is, mert egy ilyen cselekedet nem maradhat megtorlatlanul:P /meghát ő is olvassa az oldalt../
2010. ápr. 21. 14:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Vetess vele egy igazi pandát!! <33
2010. ápr. 21. 16:41
 14/21 A kérdező kommentje:
juli?:D
2010. ápr. 21. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
10%

"mert egy ilyen cselekedet nem maradhat megtorlatlanul"

Bedobtam Szent Antalnak egy huszast, hogy nem az én párom vagy.

Huh!

Ha esetleg valami komolyabbat csinál, mit teszel majd? Régen a nők ilyenkor mérgezni szoktak... te majd átvágod a torkát?

Ismered azt a szót, hogy megbocsátás? És az érzést is?

2010. ápr. 21. 21:14
 16/21 anonim ***** válasza:
igen kriszti! megtaláltam: D
2010. ápr. 21. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
ennyit az anonim gyakorikérdésekrol:P
2010. ápr. 21. 21:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Rajah! Ez nem volt válasz a kérdésre! Hallod kriszti, gyantázd le a seggét:D
2010. ápr. 21. 21:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát neked rémes humorod van, de azért köszi a segítséget:)
2010. ápr. 21. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez a Kriszti ennyire análpárti? Akkor lenne még pár tippem (26/F)
2010. ápr. 21. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!