Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja?
A barátommal csak hétvégente találkozunk. Ha próbálom megbeszélni a problémáim vele kapcsolatban akkor csak hallgat aztán megsértődik és duzzog. Múltkor amikor összevesztünk bezárkózott a wcbe és ott duzzogott egy óráig.Aztán visszajött és mondta hogy jó ő megy haza. Ha én sértődök meg és kimegyek a szobából egy kicsit akkor megvárja még visszajövök és közli hogy na jó akkor ő most hazamegy és még nekem kell tőle bocsánatot kérni és rábeszélni hogy maradjon.
Van amikor nem tudom mi a baja,de meg van sértődve és nem mondja el ,inkább magába zárkózik.
Furcsán viselkedik velem..mint egy kisgyerek..gyerekes.
Lehet, hogy későn érő tipus és szerintem Te vagy neki az első komolyabb kapcsolata, nem tudja kezelni. Esetleg egyedüli gyerek és el lett kényeztetve.
Én kipróbálnám, vagy a fordított pszichológiát vagy, hogy ugyan azt csinálom mint ő, csak kicsit rájátszva..hogy érezze mit művel.. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!