Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel neten ismerkedtünk meg kb egy hete. Már első nap olyanokat írt, hogy első randin tapizna és meg akar csókolni, és amikor közöltem vele, hogy bocs, ezt így nem, akkor megsértődött, hogy nem jelent nekem semmit. Pedig ő is tudja jól, hogy ez nem igaz. Egyszer elegem lett és megkértem hogy őszintén mondja el, mit akar, és az volt a válasza, hogy egy rendes barátnőt. Párszor próbáltam rendes "mizu hogyvagy" témákra terelni a beszélgetést, de nem volt benne túl partner. Később megkérdeztem, hogy ennek mi volt az oka, azt mondta, hogy ő az ismerkedést élőbrn szeretné. Ezzel én totál egyetértek meg minden, de akkor miért akarja a tapizást és a csókot, ha konkrétan alig ismer?

18f 16l

2016. aug. 24. 07:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszi a segíteni akarást.. Nem megkrni akart volna, hanem szimplán lelki szemétládának használt volna. Hisztizett, nyafogott non stop, ha rám írt, akkor annyit kérdezett, hogy "miért nem írsz", de pl egyszer sem kérdezte volna meg, hogy hogy vagyok.

Aztán besértődött és többszörösen leörömlányozott, amikor végre bunkó voltam és leráztam. Hibáztatott, hogy azt mondtam, adok esélyt. Adtam is, többszörösen, hogy tudjon tiszta lappal kezdeni, de eljátszitta minden lehetőségét.

Őt semmiért nem hibáztatom, mert csak én tehetek arról, hogy egy másodpercig is komolyan vettem minden ballépése után.

Már túl tettem magam rajta, semmi gáz nincs, egyedül azt sajnálom, hogy, elvette tőlem az alapvető bizalmamat az emberekkel szemben. De a naivitásomat is, aminek lehet, hogy épp itt volt az ideje 16 évesen :D

Még egyszer köszi, irtó jófejek vagytok!

2016. nov. 6. 09:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy így alakult, de hé, vannak még normális pasik, csak keresni kell! :) Egy percig se bánd, csak ne hagyd, hogy elvegye a kedved a többi embertől.
2016. nov. 6. 20:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy csak dugni akar. Az hogy beszél a testiségről csak azt jelenti, hogy érzéki. Illetve ha azt mondja, hogy élőben szeretne látni, akkor nagyon jó taktikát követ, hiszen egy kapcsolat kialakításában nagyon fontos a személyes kontaktus. Azt gondolom, hogy félsz attól, amit írt, de szerintem ha érdekel, akkor egy teljesen nyilvános helyen (pláza) összefuthattok. Itt, ha ügyes vagy, semmit nem tud csinálni és lehet nem is akar, mert sokan csak írásban bátrak. Szóval a lényeg, hogy ne engedd, hogy kettesben maradjatok az első találkozásokkor. Aztán ha tetszik úgyis megy a maga útján a dolog.
2016. nov. 6. 20:18
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 22-es :)

Tudom én is, persze, hogy vannak. Alapból ő is normális, csak a maga módján.

A kedvemet annyiban vette el, hogy kb minden neten rám író srácban az ő hozzáállását látom. Mármint ő azt gondolta, hogy attól, hogy egyik nap cset, automatikusan esküvő következik. Erre mondtam hogy azért álljon már meg a menet, a SAJÁT kapcsolatom alakulásába hadd legyen már nekem is egy csöp beleszólásom. Miután egyre többet követelt, és olyan szívességeket megtett, hogy pl nem smárolt le (bár ezzel is zsarolt.. ha nem teszem meg, öngyilkos lesz, stb), rájöttem, hogy ebbe nincs értelme belevágni, mert egy ilyen emberrel már most látom, hogy nem fogom leélni az életem, nem akarom a gyerekeim apjaként, tehát bele se megyek az egészbe, mert szakítani csak még nehezebb lenne. Ez lett volna hitegetés, nem az, hogy azt mondom, van esélye...

A magabiztosságomat vette el, neten való beszélgetésekben csak úgy merek totál önmagam lenni, ha előtte tisztázom, hogy just friends, nehogy azt mondja bárki is, hogy hitegettem. A józan eszemmel tudom, hogy ez a pasi egy kivétel volt a rossz fajtából, ez a tudat mindig megerősödik, valahányszor sikerül értelmes fiúkkal beszélgetni, akik normálisan kezelik a helyzetet, nem várnak el mindenfélét.

Upsz, ismét regény😂

2016. nov. 6. 21:22
 25/27 A kérdező kommentje:

És még valami a fiú védelmére, ne csak a rosszat lássátok.

Az a legbosszantóbb, hogy az alap viselkedését meg tudom magyarázni. A családja full züllött, asszem 3an vagy 4en vannak testvérek, tesói drogosok, apja alkoholista, saját bevallása szerint anyján élősködnek. Ő pedig itt áll 18 évesen, diákmunkával tartja el magát. Lelki támaszra volna szüksége, mert borzasztóan szeretethiányos. Egy rendes, igazi, szerető barátnő kéne neki. És ez a baj, hogy annyira el van keseredve, hogy mindegy ki, csak legyen! Én meg eszméletlenül sajnáltam/sajnálom őt, de csakis szerelemből leszek barátnő, empátiából soha. Egyre jobban láttam, hogy ebből a helyzetből nem lehet nem fájdalmasan kijönni, egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy mi a kevésbé kegyetlen: barátzónában tartani őt és azzal kínozni, hogy úgyse kaphat meg, vagy faképnél hagyni úgy, hogy nagyjából én voltam az egyetlen a környezetében, aki emberszámba vette és vele volt. Sokszor mondtam neki, hogy kapcsolatra ne számítson, de maradjunk barátok, ha szeretné. Közölte, hogy azzal kitörölheti. Tehát ebben a verzióban nem volt éppen partner. Sokáig húztam-halasztottam a dolgot, míg összeszedtem magam, bunkó voltam és lekoptattam. Nem tudtam másképp tenni, ő akarta.

2016. nov. 6. 22:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Ez a típus mással is levelez. Ezért türelmes. Van neki több is!
2016. nov. 9. 16:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Hààt sztem csak megfektetni akart de mivel te nem adtad be a derekad kiakadt és követelőzni kezdett!Egy normàlis és hosdzú tàvú kapcsolatot akaró pasi nem így viselkedik !Én a mostani pàrommal rengeteget beszélgettünk ismerkedtünk de kb 5hónap chatalés utàn randiztunk de ez kinél mennyi de nem 1hét utàn akart lefeküdni stb !
2016. nov. 9. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!