Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel neten ismerkedtünk meg kb egy hete. Már első nap olyanokat írt, hogy első randin tapizna és meg akar csókolni, és amikor közöltem vele, hogy bocs, ezt így nem, akkor megsértődött, hogy nem jelent nekem semmit. Pedig ő is tudja jól, hogy ez nem igaz. Egyszer elegem lett és megkértem hogy őszintén mondja el, mit akar, és az volt a válasza, hogy egy rendes barátnőt. Párszor próbáltam rendes "mizu hogyvagy" témákra terelni a beszélgetést, de nem volt benne túl partner. Később megkérdeztem, hogy ennek mi volt az oka, azt mondta, hogy ő az ismerkedést élőbrn szeretné. Ezzel én totál egyetértek meg minden, de akkor miért akarja a tapizást és a csókot, ha konkrétan alig ismer?

18f 16l

2016. aug. 24. 07:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd hogy átverjen... az is jó trükk, hogy "találkozik a szüleiddel". Na és? Az jelent valamit? Nem.. találkozhat velük, de attól még simán a'tbąsz, ha megvagy neki otthagy és megy a következő csajszi után.
2016. aug. 24. 10:35
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Találkozzatok élőben, nyilvános helyen, de ne egyszer, többször. Ha ott se tud beszélgetni, ismerkedni, akkor nincs miről beszélni, le kell koptatni. Ha meg mégis jól sikerül az első néhány randi, akkor még mindig átgondolhatod, hogy te szeretnél-e tőle többet.

Fontos neki az érintés? Rendben, foghatja a kezed séta közben, az amúgy is tök romantikus. A taperolás nem.

Nagyon vigyázz, hogy parkba meg hasonló helyekre ne nagyon menj vele egyelőre. Nem biztos, hogy érti, mi az a "nem".

2016. aug. 24. 11:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon, utolsó! Erre figyelni fogok. Nekem is úgy tűnt, hogy ekkora ellenállással még nem igazán találkozott. Én égek az előző barátnői helyett, akik ezt mind hagyták :/

De mindegy, ha gáz lesz, kap két pofont, és ha ebből nem jön rá, vége. De nem hiszem, hogy erre sor kerül😳

2016. aug. 24. 11:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok, és több, mint kétszer olyan idős, mint te. Láttam már pár dolgot, lekopott rólam a naivitás.

Figyelj, abszolút nem bántásból írom, amit írok, de lehet, hogy nem fog jólesni. Hidd el, akkor az se esne jól, ha ezt meg is csinálja veled egy pasi!

Még nem is találkoztatok. Arra se vegyél mérget, hogy valóban egy 18 éves fiú van a másik oldalon. Sőt, lehet hogy idősebb, csak 18-20-nak néz ki. Úgyse fogsz tőle személyit kérni...

Még nem is találkoztatok, de már arra hivatkozik, hogy HA jelent neked valamit, akkor hagyod, hogy... Mire észbe kapsz, már a farkát akarja becsempészni ezzel a sz.ar dumával, hogy ha szereted, akkor hagyod magad, mert ezzel tudod bebizonyítani, mennyire bízol benne. Ez nem így működik!!

A bizalmat ki kell érdemelni, és nem jár senkinek alanyi jogon!!!

Nagyon is helyes, ha egy lány/nő nem bízik meg senkiben, akit akkor lát először, és kifejezetten óvatos.

Ez a pasi nagy játékos lehet, és lehet, hogy tudja úgy kavarni a lapokat, hogy egy 16 éves lánynak hihető legyen, de hidd el, hogy kellő tapasztalattal kiszűröd az ilyeneket.

Mikről beszélgettetek eddig?

Mit tudsz róla te?

Ilyenekre gondolok, hogy pl. tudod-e, hogy hova jár suliba, esetleg hol dolgozik, milyen lakásban/házban laknak, van-e háziállata, kikkel él, mit csinált a héten, mi volt a jele az oviban, mik a tervei a következő két évre?

Lefogadom, hogy szóba se került.

Mit akart tudni rólad? Tett fel olyan kérdéseket, amiből kiderül, hogy te ki is vagy? Hogy mit csinálsz szívesen, mit gondolsz valamiről (akár filmről, újsághírről, az ő véleményéről, stb.), milyen a kapcsolatod a szüleiddel, családtagokkal, hol és milyen körülmények közt élsz, mi leszel ha nagy leszel, stb.

Vagy csak azt akarja tudni, hogy mit engedsz első randin, szereted-e ha ezt vagy azt csinálják veled, borotválod-e, illetve szereted-e te a borotvált "testrészeket".

Találkozna a szüleiddel... ó hát persze...

Nagyon sok pasi bármit behazudik, hogy megkaphasson, és hetekig képesek játszani a hősszerelmest. (Legfeljebb nem kötik az orrodra, hogy közben van valaki más is...)

Azt ne ő döntse el, hogy mit jelent egy érintés NEKED. Az egy dolog, hogy neki ez a bizalom jele, de hát ki nem sza.rja le?! Ha te nem akarod, hogy megérintsen, akkor nem érint meg. Pont.

Akinek lényegtelen, hogy te mit akarsz, és hogy szeretnéd, az kb. ezt fogja nyújtani akkor is, ha megérinthet. Nem fogja érdekelni, hogy neked mi jó, csak a saját vágyait akarja kiélni rajtad, és a legtöbb, amit kaphatsz tőle, egy rossz szexuális tapasztalat, és némi fertőzés.

Eszedbe ne jusson olyat tenni, amit nem akarsz, csak azért, mert ő zsarol! Mindegy, hogy mennyire győzköd, mennyire tud hízelegni, a NEM az NEM. Aki ennek ellenére tukmálja rád magát, az egyáltalán nem törődik veled, nem tisztel, és nem is érdekled.

Ennek a jele az is, hogy nem beszélget veled olyanról, amiről szeretnél: hétköznapi dolgokról, hogy mit csinált aznap, nem hallgat meg, hogy te mit csináltál, stb.

Nem érdekled. Éppen csak használni akar.

Akkor sem akar mást, ha egyébként pl. a szüleid előtt előadja a lovagot, udvarias és jólnevelt. Veled négyszemközt továbbra is erőszakos marad, és jönni fog a "ha jelentek neked valamit, akkor megteszed amit én akarok, .... és nem érdekel, ha nem szeretnéd".

Ha elfogadsz egy jótanácsot egy ilyen vén tyúktól, első találkozás legyen egy csoportos mozi, ahol ott vannak a barátaid, egy-két barátnőd, és ha van kedve, csatlakozhat hozzátok. Legalább látjátok egymást végre.

Fogadjunk, hogy nemet mond, mert ő mindenáron kettesben szeretne lenni veled.

A netes ismerkedés első és tényleg életbevágóan fontos szabálya, hogy ne bízz senkiben! Mindig ügyelj a biztonságodra! Soha ne kerülj olyan helyzetbe, amiből erőszak lehet!

Találkozni nyilvános helyen, amit jól ismersz, nappal, és a !!szüleid pontosan tudják, hogy hol vagy!!!, illetve nem mész onnan máshová. Sem parkba, sem kiskocsmába, és soha, de soha nem ülsz be az autójába.

Tudod, jobb félni, mint megijedni.

És ha 4-5 találkozás után még mindig szimpatikus, és elnyeri a bizalmad, akkor majd te is akarni fogod, hogy tapizás is legyen.

2016. aug. 24. 12:15
 15/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is csak sima randinak indult, netes ismerkedés után...

2016. aug. 24. 12:18
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tényleg. Elég ijesztő, amit írsz :/ Résen leszek.
2016. aug. 24. 12:34
 17/27 anonim ***** válasza:

egy rendes barátnőt= megdughat.

Sajna lukat lát csak... Hagyd a fenébe

2016. aug. 24. 12:36
 18/27 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt is megkérdezte, hogy mit gondolok a szexről. Megmondtam, hogy csak a férjemmel akarok lefeküdni, és ezt elfogadta, nem vitázott. Nem valószínű, hogy csak erre kellenék neki.
2016. aug. 24. 12:49
 19/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem senki nem akarja neked stigmatizálni a srácot. :) Lehet, hogy egyébként tök normális, és intelligens kölyök, csak 18 évesen még nem tanulta meg, hogy egy NŐVEL hogy kell bánni.

Nem te tehetsz róla, de sajnos tény, hogy a korosztályodban ez a stílus, amit a srác sugároz feléd, teljesen normális. Veled egykorú a húgom: meg szokta mutogatni a "szerelmes" sms-eket, amiket a barátnők küldenek neki büszkélkedésként, hogy milyen jó pasijuk van. 18-20 éves fiúktól származó üzik. Maradjunk annyiban, hogy azokhoz képest még udvarias a te fiúd, némelyik üzitől nekem is elnyílt a szemem...

Ha egyébként rendben van, és "csak" a megszokott stílus miatt közelít így feléd, akkor nincs minden veszve. Meglehet, a személyes beszélgetés során kiderül, hogy amúgy korrekt és intelligens srác, és ha tetszel neki, akkor tényleg olyan lovagias lesz, mint az általad emlegetett egy-két momentumból tűnik.

A kulcs viszont még mindig az, hogy ezt nem tudhatod előre. Nem kell tőle félni, nem kell rá rögtön perverz dögként gondolni, 18 évesen persze, hogy a farka hajtja :), csak arra az egyre figyelj oda, hogy ne engedd, hogy zsaroljon. A sértődős jelenet, amit leírtál, érzelmi zsarolás, és nagyon könnyű neki engedni, hiszen nyilván a másik kedvére akarsz tenni... És akár direkt, akár ösztönösen, a pasik ezt simán kihasználják. Csak ne felejtsd el, hogy TE mit akarsz, ennyi a kulcs, és ahhoz ragaszkodj mindenáron.

2016. aug. 24. 14:38
 20/27 A kérdező kommentje:
Nagyon, tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, irtó jófejek vagytok hogy segítetek!
2016. aug. 27. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!