Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság minden lánynak ez a vágya?
"Amikor 16 éves vagy, mindenkibe beleszeretsz. 17 évesen megismersz valakit, akit különlegesnek hiszel, de hamar 18 leszel, és már túl is vagy az első csalódáson. Mire betöltöd a 19-et, megtalálod azt, akit mindig is kerestél, de az érzések gyorsan változnak, és 20 évesen újra kezdenél mindent."
Szerintem ez tényleg így működik, eleinte az ember keresi önmagát, sokat változik, így az igényei is változnak. Na meg az ízlése is. Aztán rájön az az érzés, hogy végre szeretni akar valakit, tisztán, és hosszú ideig. Van, akire előbb, van, akire később. Egyébként sok olyan ember van, aki szeretné megtalálni a párját, csak még nem sikerült neki, ezért váltogatja a partnereit, keresgél.
Nem nagyok 26 :)
Jóh okés végülis igazatok van....Viszont az nemigaz hogyha van btod/bnőd akkor magaddal nemtudsz foglalkozni....tudom 1,5évig voltam egy lánnyal és jóvolt minden nem ezmiatt lett vége...és közben érdekes mód egyikünk sem akarta azt hogy jajjj milyen jólenne szinglinek lenni inkább.... jóh oké van olyan hogy pl láttam egy csinos lányt és elgondolkoztam milyen lenne már mással lenni ennyi idő után de valahogy attól mégis jobban szerettem hogy megcsaljam vagy otthagyjam ezmiatt.Nekem azzalsincs bajom hogy kiéli magát felőlem csinálja ami jólesik neki de ez aztjelenti hogy akkor minden hétvége csak a buliról meg az összevissza pasizásról szól? Miért ha van barátja akkor már nem is tudja élvezni az életet?Vagy esetleg vele nemmehet el buliba? Hiába mondjátok akkoris jó dolog ha van bnő.... nemhiszem el hogy aki egyedül van neakarná azt hogy aligvárja hogy végelegyen a sulinak pl találkozzanak,megölelje,elmenjenek együtt valahova vagy csináljanak valamit vagy bármi.... Ez a keresés dolog is... hogy azért van mindig mással mert nemtalálta meg az igazit.... hát nekem meg valahogy egyáltalán nemtetszik egy olyan csaj akin már 100-an végigmentek. és akkor ilyenkor mivan? nem nemk*rva a csaj csupán keresi az igazit. ha ha ha ha :D De most komolyan..... a komoly kapcsolat alatt énsem azt értem mint kb ha házasok lennénk... és aztsemvárom el hogy örökké tartson.. csak épp azért ne azlegyen már folyton hogy eddig héten még odaáigvagyok érted meg minden másik héten meg bocsi de ennyi volt és rögtön ottvan helyettem más....És énsem sírok a csajok miatt(csak most pl) de azért egy idő után már elmegy a kedvem az egésztől.... Jóh voltam egyedül most elég sokáig semmivel nem csináltam több vagy kevesebb dolgot mint amikor volt bnőm szóval mostmár lehetne valaki.... És ezt nembírom megérteni hogy ez akkor nagy dolog már? A csajoknak aztetszik ha folyton szinglik ilyen korban? Mert ha pár hétig/hónapig van valakivel az szerintem annyi kb mintha nem is lenne senkivel....
hihi... de érzelmes vagy...
nem akarok mindenre visszaírni, mert ez a te véleményed, csak annyit, hogy: mindenki szeretetre vágyik. aki k.urvának öltözik, az is, csak nem tudja, hogyan fejezze ki. Mert a női magazinok mind azt írják, hogy "mutatsd a lábaidat, és minden férfi belédszeret". Kell egy kis idő, míg valaki rájön, mi az igazság. Ezért is kérlek, h ne itéld el az ilyen lányokat, ugyanolyanok, mint bárki más :) csak sajnos önbizalomhiányosak.
Nemvagyok ennyire érzelmes azért csak jólesik ha van valaki aki foglalkozik velem :)
Szóval aztmondod hogy az olyan lányok akik k*rvásan öltöznek és mutogatják magukat,csomó pasi van körülötte stb csupán önbizalomhiányos? Hát azértt.... Engem pl egyáltalán nemérdekel hogy úgy öltözzön hogy mindene látszódjon amennyire csak lehet... általában az ilyen csajokról rögtön az a véleményem és még sokaknak is hogy egyszer beadnám és ennyi... másra nemkéne.De egyáltalán nem a külső a fontos csak akkorsem értem ezt az egészet....sok lány is kb ugyanígyvan van akár itt a fórumon is hogy nemtalál normális pasit.... csak tudnám hogy ilyen lányokat hol találni.... bár azse jó ha ilyen kis csöndes egésznap otthonülő kítűnő tanuló tipus.... azmeg hozzám nemillene..... de a legrosszabb hogy általában marhajól kijövök a csajokkal meg minden jó ugyanazokat szeretjük meg csomó minden aztán a végén kiderül a csajról hogy valójában egy......
"De egyáltalán nem a külső a fontos csak akkorsem értem ezt az egészet....sok lány is kb ugyanígyvan van akár itt a fórumon is hogy nemtalál normális pasit.... csak tudnám hogy ilyen lányokat hol találni.... bár azse jó ha ilyen kis csöndes egésznap otthonülő kítűnő tanuló tipus.... azmeg hozzám nemillene...."
Magadra ismersz(csak fiúba)??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!