Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság minden lánynak ez a vágya?
Mert mit akarjak 18 évesen? Férjhez menni?? Miért jó 18 évesen feltétlenül hosszú távú kapcsolatot keresni és lekötni magam?? Pont ilyen idős korba kéne felfedezni önmagam és a képességeimet... ha szerelmes lennék, az illető lekötné minden energiámat és nem lenne időm magamra. Az meg h nem kergetem a szerelmet, nem jelenti azt h minden héten mással fekszem le... ezt nem tudom honnan szűrted le. Inkább azt, hogy van időm tanulni és készülni az érettségire, amit egy komoly kapcsolatban nem tehetnék meg :)
Az ilyen fiúkkal, mint Te, tele van a padlás- megértést és őszinte szeretetet ajánlotok, de ez nem kell! Olyan fiú kell, aki önmagában is egy egész és nem kell feltétlenül egy csaj ahoz, h jól érezze magát. Mert amit írtál, abból azt szűrtem le, hogy Neked csak egy lány kell, mindegy, hogy én, a szomszéd, vagy a szomszéd unokatestvére, csak egy kicsit szép legyen és egy kicsit okos és engedje h szeresd. ez pedig nem túl vonzó.
a lány válasza korrekt,
ettől függetlenül igen sok büdös ribanc járja az utcákat "önmagukat keresve"
már írtam.
nem tudom mit nem lehet megérteni de akkor leírom még egyszer. Nem kell olyan pasi aki könyörög!!!! Persze ebből azt szűröd le, h bunkónak kell lenned, mi? Jó, akkor gondolkozz. Neked kéne olyan lány, aki azt akarná hogy "valakit szerethessen/ vki szeresse"??? Nem inkább olyan kéne aki éli az életét, megvan magában, és mikor találkozik veled, akkor mondja azt h TE szeresd őt?
Az önmegvalósítós részről. Őszintén, szerintem ha úgy ugrasz bele egy kapcsolatba, hogy nem vagy tisztába önmagaddal, abból ritkán sül ki jó. nullaegészegszázadszázalék. Mivel kééépzeld, én is voltam szerelmes, ezért tudom, hogy amikor volt barátom, minden gondolatomat rá fordítottam és nem fogalakoztam igazán magammal. Arra próbállak bíztatni, hogy azt az időt, amíg egyedül vagy, ne borzasztó férfiatlan síránkozással töltsd, hanem önfejlesztéssel.
Még szeretnék egy példát hozni a hosszú kapcsolatokra. Ugye sok ismerősömnek (és nekem is) vanvolt hosszabb (1,5-2-3 éves) kapcsolatunk. Ugye ezek kezdete olyan volt, mint amilyennek lennie kell. De utána? Csak szakítottak, utána nem bírák, kibékültek, játsszák, h még mindig szerelmesek, de közben azon sajnálkoznak, h milyen jó lenne szinglinek lenni, és igazából őket a sors teszi próbára azzal, hogy ilyen pasijuk van. Persze most jönnek azok az emberek, akik mondják h "nemmm mert az unokatestvéremnővérénekaszomszédja 15 éves kora óta ugyanazzal jár és szeretik egymást" stb szóval még megjegyzem h ez csak egy történet, nem feltétlenül van mindenkinél így. Régebben legalábbis én is meg mertem volna esküdni, hogy az én kapcsolatom más :D kis naiv.
A 17 éves lányt nem akarom megbántani, de 17 évesen én is így gondolkodtam és azt hittem hogy olyan fene érett vagyok, pont mint te :)
pedig csak naiv voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!