Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság minden lánynak ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság minden lánynak ez a vágya?

Figyelt kérdés
Szóval hogy egyikük sem akar komoly kapcsolatot élvezni akarja az életet ami kb azt jelenti hogy minden héten mással van? Senki nemakarja hogy tudja hogy van valaki akire számíthat,aki törődik vele,aki szereti,akivel jó együttlenni? Jóh lehet ennyi idősen(17-18as korosztály)még nem fontos a komoly kapcsolat de most őszintén mi a jó abba hogy minden héten mással lenni,buliba összevissza smárolni,lefeküdni stb?Milesz így belőlük később?
2010. ápr. 20. 15:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem minden lánynak ez a vágya, csak lehet, hogy te pont rossz helyen keresgélsz....talán nem azok a lányok között kellene ismerkedni, aki minden hétvégén holt részegre issza magát...aztán mindenkinek odaadja magát...hanem aki talán egy picit nyugodtabb természetű...attól függetlenül lehet jópofa, beszédes és szórakoztató...hogy nem feltétlen jár el annyit szórakozni.
2010. ápr. 20. 15:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom épp ezért nem is szórakozóhelyen keresek.. de mégsem akadok rá ilyen lányra
2010. ápr. 20. 16:06
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Létezik ilyen. Sok lány büdös, rohadt, aljas, tetves, ge.isszájú, hazug, sz.padék, moslék, koszos, sz.ros, hugyos, f.sztarisznya k.rvák! Na meg éretlenek.
2010. ápr. 20. 16:27
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Mert mit akarjak 18 évesen? Férjhez menni?? Miért jó 18 évesen feltétlenül hosszú távú kapcsolatot keresni és lekötni magam?? Pont ilyen idős korba kéne felfedezni önmagam és a képességeimet... ha szerelmes lennék, az illető lekötné minden energiámat és nem lenne időm magamra. Az meg h nem kergetem a szerelmet, nem jelenti azt h minden héten mással fekszem le... ezt nem tudom honnan szűrted le. Inkább azt, hogy van időm tanulni és készülni az érettségire, amit egy komoly kapcsolatban nem tehetnék meg :)

Az ilyen fiúkkal, mint Te, tele van a padlás- megértést és őszinte szeretetet ajánlotok, de ez nem kell! Olyan fiú kell, aki önmagában is egy egész és nem kell feltétlenül egy csaj ahoz, h jól érezze magát. Mert amit írtál, abból azt szűrtem le, hogy Neked csak egy lány kell, mindegy, hogy én, a szomszéd, vagy a szomszéd unokatestvére, csak egy kicsit szép legyen és egy kicsit okos és engedje h szeresd. ez pedig nem túl vonzó.

2010. ápr. 20. 16:29
 5/19 Fke ***** válasza:
33%

a lány válasza korrekt,

ettől függetlenül igen sok büdös ribanc járja az utcákat "önmagukat keresve"

2010. ápr. 20. 16:36
 6/19 A kérdező kommentje:
Figyelj én jólérzem magam ígyis sőt nagyon is eltudok lenni de akkoris...Ha szarkedvem van pl nincs senki akit meglehetne ölelni vagy tudom is én(csaj barát nem olyan mint egy bnő)És valahogy kezdem unni hogy egyfolytában csak bunkó köcsög k*rvákba botlok vele mitcsináljak vele?Oké megd*ugom ésss?Ez kb annyit ér hogy nemkell magamnak kiverni azonkívül másra nemjó. Ha van barátod az neked azt jelenti hogy leköti minden időd,semmi mással nemtudsz foglalkozni stb? Hát ez elég érdekes....de látom te pont olyan vagy akinek egyáltalán nemkell valaki akivel mintha minden jó mikor velevagy,aki foglalkozik veled vagy bármi.....Sajnálom hogy a legtöbben így gondolkoznak engem meg leugatnak....De ha ez nemfelel meg senkinek akkor majd énis játszom a kemény,bunkó taplót aki jól megd*gja a csajt aztán meg leszarja,úgylátszik ezjön be mostanában
2010. ápr. 20. 16:51
 7/19 A kérdező kommentje:
Amugy ennyi erővel amit leírtál soha senkik nemjönnének össsze egymással nehogy nemaradjon ideje magára.....(és láss csodát mégis marhasokan vannak ennyi évesen is és olyak is akik már 2-3éve is együttvannak) hogybírják ki szegények....
2010. ápr. 20. 17:00
 8/19 anonim ***** válasza:
ezért sokszor értelmetlen idefordulni a kérdésekkel, mert van aki nem arra törekszik. h reális választ adjon, hanem szórakozásból leveri a jókedvet vagy a reményt...hidd el, ott van az a lány akivel tervezhetsz egy kicsit hosszútávra...csak ne erőlködj...ne foglalja le minden gondolatod....mert az időpocsékolás...jön minden magától! és ha vki úgy gondolja h érettlennek tűnik a válaszom akkor bocs de 17 évesen erre telik..
2010. ápr. 20. 17:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Viszatérek a hangtechnikához és az összes pénzem beleölöm legalább addigis elvagyok. keresni már nemfogok abba belefáradtam ennyi idő alatt már :)
2010. ápr. 20. 17:09
 10/19 anonim ***** válasza:

már írtam.

nem tudom mit nem lehet megérteni de akkor leírom még egyszer. Nem kell olyan pasi aki könyörög!!!! Persze ebből azt szűröd le, h bunkónak kell lenned, mi? Jó, akkor gondolkozz. Neked kéne olyan lány, aki azt akarná hogy "valakit szerethessen/ vki szeresse"??? Nem inkább olyan kéne aki éli az életét, megvan magában, és mikor találkozik veled, akkor mondja azt h TE szeresd őt?

Az önmegvalósítós részről. Őszintén, szerintem ha úgy ugrasz bele egy kapcsolatba, hogy nem vagy tisztába önmagaddal, abból ritkán sül ki jó. nullaegészegszázadszázalék. Mivel kééépzeld, én is voltam szerelmes, ezért tudom, hogy amikor volt barátom, minden gondolatomat rá fordítottam és nem fogalakoztam igazán magammal. Arra próbállak bíztatni, hogy azt az időt, amíg egyedül vagy, ne borzasztó férfiatlan síránkozással töltsd, hanem önfejlesztéssel.

Még szeretnék egy példát hozni a hosszú kapcsolatokra. Ugye sok ismerősömnek (és nekem is) vanvolt hosszabb (1,5-2-3 éves) kapcsolatunk. Ugye ezek kezdete olyan volt, mint amilyennek lennie kell. De utána? Csak szakítottak, utána nem bírák, kibékültek, játsszák, h még mindig szerelmesek, de közben azon sajnálkoznak, h milyen jó lenne szinglinek lenni, és igazából őket a sors teszi próbára azzal, hogy ilyen pasijuk van. Persze most jönnek azok az emberek, akik mondják h "nemmm mert az unokatestvéremnővérénekaszomszédja 15 éves kora óta ugyanazzal jár és szeretik egymást" stb szóval még megjegyzem h ez csak egy történet, nem feltétlenül van mindenkinél így. Régebben legalábbis én is meg mertem volna esküdni, hogy az én kapcsolatom más :D kis naiv.

A 17 éves lányt nem akarom megbántani, de 17 évesen én is így gondolkodtam és azt hittem hogy olyan fene érett vagyok, pont mint te :)

pedig csak naiv voltam.

2010. ápr. 20. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!