Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ha egy 16 éves lánynak még nem volt barátja az gáz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 19:33
1/11 nielindi válasza:
istenem... miért lenne gáz?!?!?!
2/11 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz
te annak erzed?
csak azert hogy legyen es ne erezz iranta semmit az ugy nem az igazi
17/L
3/11 anonim válasza:
Miért lenne az? Majd eljön az ideje, ne légy türelmetlen. Legalább az illető(talán te magad), nem azt csinálja mint a legtöbb tini, hogy versenyt űznek abból, hogy ki milyen hamar tudja elveszíteni a szüzességét. Az ilyenek bunkók.Türelem
4/11 anonim válasza:
egyetertek :) szerintem se gáz. sőt talán jobb olyannal kapcsolatba kezdeni, aki nem váltogatja partnereit, mint az alsógatyat :) inkább ne is kezdj bele egy ilyenel, hanem gondold at :)
7/11 anonim válasza:
Miért TE annak érzed? Szerintem egyáltalán nem gáz. Nekem se volt még barátnőm, de majd egyszer eljön a MI időnk is! Hidd el!;)
F/18
8/11 anonim válasza:
Szerintem egy csöppet sem gáz. Talán kicikiznek érte? taplók akik ilyet tesznek. Nem kell semmit elsietni, hidd el ha egy év múlva se lesz is tudsz majd teljes életet élni. :D
9/11 anonim válasza:
Nekem 19 évesen sem volt olyan igazi barátnőféle. :D
10/11 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem érzem gáznak, és azért nem is szeretnék barátot hogy csak legyen. Tudom, majd jön az ha kell:) Csak kíváncsi voltam a véleményetekre :)
2010. ápr. 27. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!