Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ö? Feltegyem e neki a kérdést? Hogy reagálna? (Hosszu regény lent)
Adj a szabadidődből.
Ezt mi nem tudhatjuk, vele kell megbeszélned.
Ha én ilyen vagyok valakivel kettesben, azért van mert titkolom. Vagy csak nem komoly.
Nem írtad, hogy mennyi idősek vagyok, de én nagyon fiatalnak tippellek.
Hogy mit gondolhat, az tőle kellene megkérdezni (találkozást, közös programot kezdeményezni nagyon jó ötlet lenne, sőt, sokkal belsőségesebb, kapcsolatépítőbb, mint odahányni néhány sort és smiley-t a face-n!), keríts rá sort, hogy ezt megbeszéljétek.
Ha mindenképpen tippelgetnem kellene, akkor szerintem te magad írtad le a választ:
"de azt is mondta hogy tart attól hogy ha a párommal ezt csinálom, akkor vele us megteszem"
Őszintén szólva, bennem is felmerülne, ha egy nekem tetsző férfiról hónapok múléva derülne ki, hogy hopp párkapcsolata van, de azért cicázik velem.
Nálatok ez a hajó már elment (a jövőre nézve talán adott tapasztalatot, hogy érdemes lezárni egy meglévő kapcsolatot, mielőtt új utakra tévedünk!), nekem nem menne a kényszerű bizonygatás a helyedben, hogy "á nem, én nem vagyok ám ilyen, csak..."
Szóval beszélgess el vele, vesztenivalód nincs, de a leírásból ennek a férfinak nem mozgattad meg annyira a fantáziáját, hogy jelentős energiákat fektessen a veled való kapcsolatba, ami biztosan nem jó jel.
39N
Köszönöm a véleményt, de hozzá fűzném hogy nem teltek el hónapok, a páromrol valo valomásomat (?) tekintve, egy hét volt, kicsit kevesebb is.
A korom nekem 16 (igen elég fiatal) ö pedig 3 ével idösebb.
Azt írtad elment ez a hajo, nem tudom pontosan mire gondoltál, de ha a kapcsolatunkra, akkor én még nem érzem ezt. Tudom hogy kedvel, ez látszik rajta, csak van amit nem értek. Igen volt egy két rossz cselekedetem, de igyekszem hogy több ne legyen. Ezért is félek megkérdezni töle, nem szeretném ha kényelmetlen lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!