Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki a hibás? Ki az áldozat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hibás? Ki az áldozat? Ezek után mi legyen?

Figyelt kérdés
Tegnap összevesztem a barátnőmmel,kiakasztott,és véletlenül eljárt a kezem.Csak egy pofon volt.Fogta magát,elment a konyhába.Odamentem bocsánatot kérni,ő közelebb jött,hirtelen izomból lágyékon rúgott,majd amikor összegörnyedtem a fájdalomtól,orrba térdelt.A földre estem,többször gyomorszájon rúgott.Aztán azt mondta,hogy ha mégegyszer csak megpróbálok rá kezet emelni,álmomban elvágja a torkom,nem számít mennyit kap érte.Tudom hogy az apja sokszor megütötte az anyját meg őt is,de nekem ez akkor is sok volt.Rettegek tőle.Szakítsak?Jelentsem fel?
2016. aug. 22. 20:32
1 2 3
 21/26 Szergej55 ***** válasza:
20%
A barátnőcskéd elmeállapotát megvizsgáltatnám, de pofozkodni ettől függetlenül nem kellene.
2016. aug. 22. 22:12
 22/26 anonim ***** válasza:
26%
Az eddigiekhez tenném hozzá: Sosem szabad a fizikai erőszakig eljutni és a kezdeményező a kérdező volt e téren. Viszont nem csak a fizikai erőszak létezik. Másrészt a pofon egy veszekedés közben keletkezett, a másik pedig egy olyan helyzetben, amiben az egyik fél bocsánatkérési szándékkal közeledett, és még ha a pofonra adott közvetlen reakció lett volna, akkor is overkill.
2016. aug. 22. 22:22
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
Minden nonek igy kellene. Maris kevesebb not bantalmaznának. Hidd el rakaptal volna az izere... igy eszedbe nemjut majd senkit megutni. Ulj le vele dumalni
2016. aug. 22. 22:57
 24/26 anonim ***** válasza:
6%
Kamu
2016. aug. 23. 00:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten hibásak, és mindketten áldozatok vagytok a kérdésed értelmében.

Egyrészt, a te szempontodból, nincs olyan, hogy "csak egy pofon". A csak egy, az mindig csak a kezdet.

Másrészt, nyilván nem normális az sem, ahogy a barátnőd reagált, és nagyon csúnyán elbánt veled - nyilvánvalóan nem csak a hirtelen támadt ijedtség, hanem a kőkemény harag miatt is.

DE! Ami jelen esetben talán őt menti, az a családi háttér. Nem az, hogy így kívánja kezelni a konfliktust, hanem hogy bántalmazó családból jött - amivel te tisztában voltál -, és a hasonló reakciód után nyilván az apját látta benned. És ő nem akar olyan lenni, mint az anyja. NEM jó megoldást választott ennek a közlésére. NEM lehet megoldás az, hogy visszaütött. De a motivációja érthető. Rettegett. Nem konkrétan tőled, hanem attól, amit ez a szitu előrevetít a jövőre nézve - és ezt próbálta megelőzni, igaz, rossz módszerekkel.

Feljelentést én feleslegesnek látom. Ha azt érzed, hogy nem tudsz rá úgy tekinteni, mint eddig (és ő se rád), akkor a szakítás lesz sajnos a megoldás. De ha mindketten akarjátok, akkor így, egyszeri eset után még működhet a dolog - nagyon sok, nagyon komoly beszélgetésekkel, megkeresni mindkettőtök motivációját, miért csattant el a pofon, mi volt a veszekedés, miért láttad megoldásnak ezt, és mit gondol ő... Ha tudtok őszinték lenni egymással és magatokkal, ez még nem kell, hogy a vég legyen. Feltéve, hogy soha többet nem fordul elő hasonló eset.

2016. aug. 23. 12:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Követem.
2021. szept. 30. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!