Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom rengetegszer azt, hogy a barátom megcsal és látom, hogy mit csinál?
szerinmtem szimplán zt álmodod meg amitől félsz,az ilyent hivják rémálomnak.hagyd az álmaidat,ne tulajdonits nekuk ekkora jelentőséget,élj a valóságban és gondolj arrahogy bizhatsz barátodban mert nem csal meg..
(és én is egyetértek az előző válaszolóval..szerintem is kicsit korai az összeköltözés....)
Azért álmodsz róla ennyit mert mindig ez jár az eszedbe,nagyon féltékeny vagy!Ne gondolj ilyenekre!
Az összeköltözés sztem nem korai,ha úgy érzitek h megértetek rá?!:)
Egy jóbarátom is épp a napokban vett házat és költöznek össze pedig csak 4 hónapja vannak eggyütt a párjával!:)
Ez azt jelenti hogy nagyon szereted a barátodat és féltékeny vagy.Félsz hogy megcsal téged és ezért vannak rémálmaid.Velem is volt már csomószor ilyen visszatérő rémálmaim hogy a barátom megcsal mindig más nővel nagyon rossz volt :S Sanjon pár hónappal később bekövetkezett amitől tényleg féltem.Megcsalt és nemis akármilyen lánnyal.Hanem a város k*rvájával aki már a fél várost ágyba vitte :(
Vele be is fejeztem a kapcsolatot és most jelenleg boldog vagyok egy másik fiú mellett aki nagyon kedves és aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!