Apukam 4honapja meghalt te rengetegszer almodom vele, mit jelenthetnek?
Figyelt kérdés
multkor peldaul azt almodtam,hogy hagyott egy bucsu levelet..azelott pedig,hogy nem o hanem a baratnoje halt meg es apa szenvedett a hianyatol.2011. júl. 5. 15:39
1/9 anonim válasza:
1. azt jelenti, hogy alszol
2. azt jelenti, hogy sokat gondolsz rá. szerintem csak ennyi.
2/9 anonim válasza:
Lezáratlan ügyed van vele. Vagy mondani akar valamit, vagy te nem tudod elengedni.
3/9 anonim válasza:
hiányzik nemtudod elengedni és arra vágysz hogy bár ne ö halt volna meg hanem más.nyugodj meg dolgozd fel és élj tovább:)
4/9 anonim válasza:
bocs, de te honnan tudod, hogy mit érez?:D meg ha már ilyesmit kíván akkor józan ésszel "bár ne ő halt volna meg, hanem más"-nál le kéne venni a hanem mást és az úgy jobban hangzana. bár lehet hogy én vagyok túl rendes és nem kívánom senkinek a halálát. :)
Üdv.: első.
5/9 anonim válasza:
Ez természetes, hiszen nyilván hiányzik neked.
6/9 A kérdező kommentje:
es ha szeretne mondani valamit azt,hogy tudnam 'megerteni'?pl az is benne volt,hogy vett nekem 1kis hazat (16vagyok elvaltak a szuleim edesanyammal elek,es ugy volt,hogy hozza koltozom csak jott az agydaganata..)
2011. júl. 6. 03:10
7/9 anonim válasza:
"Vagy mondani akar valamit, vagy te nem tudod elengedni."
eggyetertek tokeletesen.
8/9 anonim válasza:
menj ki hozzá a temetőbe mondj el egy imát, meglátod nem fogsz vele álmodni egy darabig. állítólag hiányol ha álmodol vele.
9/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy 600km-re van eltemetve..de ma meglátogatom.és mit akar üzenni ezekkel?hogy tudnám megérteni?mi az,hogy hiányzom,ha egyszer mar átkelt?
2011. júl. 9. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!