Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal? Tönkre fogom tenni?
Beteges önértékelési problémáim vannak, legalábbis legjobb barátnőim szerint.Tény és való, nem találok a testemben kívülről semmi szépet, folyamatosan fogyózom, de igazam is van szerintem, mert 170 cm-hez 165 centi vagyok.Utálom hogy nagyok a melleim 80 C, és egyszerűen utálok magamban mindent.Ezért is nem értem,hogy a barátom miért jött össze velem.És emiatt már "összekaptunk", hogy legyen nagyobb az önbizalmam meg ilyenek, de egyszerűen nem megy.És nem tudom mit tegyek, mert újra-és újra össze fogunk kapni emiatt...Adjatok tanácsot, nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni!
L15
az miaz hogy "170cm-hez 165centi vagyok"
ezt nemvégom
amugymeg a kisbarátod nem jött volna veled össze ha nem találna benned semmi szépet lehet hogy itt ott kificcen egy kis hurka de hidd el inkább az mint a csontkollekciók szerintem a kanod is így gondolja
Szia!
Ezzel minden tini így szokott lenni.
Próbálj önbizalmat gyűjteni,hidd el sok lány örülne ha ugy nézne ki mint Te.
Ne veszekedj a barátoddal emiatt,Ő így szeret ahogy vagy,és ez nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!