Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék csak nőktől ti hogy látjátok?
Kicsit bővebben írhatnál, miért és kerületek válságba.
Miért és ki javasolta, hogy nyitott kapcsolatban éljetek?
Úgy könnyebb lenne válaszolni.
Addig csak azt tudom írni, hogy a nők legtöbbször azért lépnek félre, mert keresik a férjük utódját. Nem mernek úgy kilépni, amíg nincs más, akire támaszkodhat.
A másik gyakori ok, hogy nem kap meg alapvető dolgokat (szex, szerelem, udvarlás, odafigyelés, kedvesség, stb.), és már csak a gyerek tartja őket a házasságban.
Itt mindkettő egyszerre: eddig megkapta alkalmi kapcsolatokból, amit tőled nem. De most képbe került egy új szerelem. Ha biztos lesz benne, hogy vállalja a gyerekekkel együtt, ott fog hagyni, mint eb a szaharát.
Ha a kapcsolat megromlik, akkor a férfi dolga, hogy küzdjön a nőért. Hogy érezze, hogy mindennél jobban kell neki. Nem dobja oda prédának, hogy bárki lekúrhassa!
De ezt majd legközelebb, egy másik kapcsolatban hasznosítod.
Ezt megette a fene.
Szerintem a 4-esnek nagyon igaza van!
Azt szokták mondani, hogy a nők olyanok, mint a majmok. Nem engedik el az egyik liánt, ameddig nincs meg a másik! Rám pl. teljesen igaz!
A részletek megismerése, hogy mi volt két éve, valóban segíthetne megérteni a helyzetet. Te is kihasználtad a nyitott kapcsolatot? Akkor nem volt gond a dolog?
Ha vissza akarod kapni, vagy meghódítod újra úgy, ahogy az elején vagy buktad. A gyerekek miatt MINDIG megvan az esélyed, hogy veled maradjon, de ha nem teszel érte, akkor ne várd, hogy a tiéd maradjon!
Beleegyeztetek, közösen vágtatok nyitott kapcsolatba, többesszámba írtad. Akkor most miért is "hisztizel"? Ne haragudj a kifejezésért. Nyilván nem látom át a helyzetet, de nem is írtál többet, ennyiből pedig ezt látom. Tudhattad volna hogy ha belevágtok egy ilyenbe, az rosszul is végződhet. Hát itt az eredménye.
Megpróbálhatod visszahódítani, de szerintem ez ott lett elrontva hogy belevágtatok a nyitott kapcsolatba. Nem függ össze a válsággal. A párok (főleg gyermekkel) jóban-rosszban egymás mellett. Nem értem az okát, így mást nem is tudok mondani.
Hát, magamból kiindulva, nem az lök el, ha valaki nyaggat, hanem ha nem látom az erőfeszítést.
Engem csak azzal lehetne visszahódítani, ha a férfi minden percben érzékeltetné velem, hogy engem akar. Ha elmondaná, hogy miért szeret, miért kíván, csak engem akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!