Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet az a nő aki fiatalok csak szexelt és soha nem akart párkapcsolatot és szerelmet keresni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ,hogy mit érezhet az a nő aki nem összpontosított párkapcsolatra és szerelemre csak a dugás dugás dugás. Pénisz pénisz pénisz semmi szerelem semmi párkapcsolat . Egyik férfi után a másik. Öregebben mit tudom én 27-28-29-30-40 évesen mit érezhet ? Létezik ilyen nő aki nem akar sem párkapcsolatot sem gyereket ? Mondjuk én ismerek olyan 21 éves kis csajt is aki már az igazit keresi és nem a dugást ! Nem szaporítom a szót mit érez egy ilyen csaj öregebben idősebben benne van az ilyennek a fejében,hogy basszus ,de elbasztam az életemet ? Annyira hiányzik egy olyan ember aki viszont szeret és gyerek(ek) aki(k) szeret(nek) ?

2016. aug. 21. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Regen nekem is volt ilyen korszakom, aztan megismertem a ferjemet es elmult:-)Kieltem magam, semmit nem bantam meg es mar 8 eve boldog hazas vagyok:-)
2016. aug. 21. 17:39
 12/12 anonim ***** válasza:

3-as :D

Minek párkapcsolat? Úgyis átvernek, megxcsalnak, eldobnak. Ha csak szex van, nem érhet csalódás, nincs exike, nincs pia, hazugság:) (nem, nem kupakolok senkivel, nyugi:D)

2016. aug. 21. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!