Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arilus001 kérdése:

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Több mint két éve járok együtt egy férfival. Nagyon jól kijöttünk egymással, minden rendben volt köztünk. Mostanában viszont mintha elhidegült volna tölem. Ha valami problémám van figyet hány rá, ha látja, hogy rossz kedvű vagyok csak ritkán kérdezi meg mi bajom. Ma is például náluk voltunk és a szülei fájdalom csillapítoja elfogyott, ő a táskájába tartja a sajátját, amibe nem nyulok bele kérdezés nélkül. Mikor mondam neki, hogy fáj a fejem csak annyit válaszolt, hogy mit kezdjek vele. Mondam, hogy kint már nincs gyógyszer erre ő, hogy neked mindig fáj a fejed. Végül csak annyit bökött oda, hogy ott van a szekrényen...

Probáltam vele beszélni, oda álltam elé és kérdeztem, hogy zavarhatom e most erre ő, hogy már megint mi bajod. Hallgatam és végül csak annyit mondtam, hogy mindegy. Erre semmit sem reagált folytatta amit abba hagyott... Nem tudom mi tegyek. Azt mondja szeret és én is tiszta szívemből szeretem őt, de akkor miért ilyen velem? Annyiszor kérdeztem, hogy harakszik e valamiért vagy van e valami baj, azt mondta nincs semmi meg hogy nem harakszik, de akkor miért ilyen?

Én csinálok valamit rosszul vagy csak rossz a felfogásom... Mi lehet a baj? Mit tegyek, hogy végre megtudjam mi van vele?

Nem is akarok az agyára menni azzal, hogy folyton problémázok és ilyenekkel nyagatom. Akkor mit tehetnék?

2016. aug. 21. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
6%

Hát mondjuk akkor talán tényleg ne nyaggasd a vackaiddal.

Mert ugyanis az egész kérdés kábé arról szól, hogy nyaggatod.

Mi lenne, ha nem nyaggatnád, hanem szépen oldogatnád megfelé a problémáidat saját magad?

Odaballagsz a szekrényhez, azt' veszel magadnak abból a fájdalomcsillapítóból, tudod... (és persze mivel nagykislány vagy, hát pótolod másnap. De mindenképpen veszel legközelebbre.) Ésatöbbi, ésatöbbi...

Tudod a törődés az nem az, amikor a másik HELYETTED oldja meg a te problémáidat.

2016. aug. 21. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
En annyit tudok h nekem is allandoan faj a fejem, orvos nem igen foglalkozik vele nert kb csak heti 5 nap es kibrhato, de mar kell ra gyogyszer. Aki rendszeresen ilyenekkel jon hogy 'nem igaz h neked mar megint faj a fejed' es hasonlok, azt hagyd... csak rosszabb lesz. Elibb utobb talalsz najd olyat aki tenyleg szeret. Aki meg teged cseszeget azert mert te mar megint biztos csak azert fajditottad meg a fejed/hasad/bokad, hogy ot idegesitsd... nem erdemes foglalkozni vele.
2016. aug. 21. 02:00
 3/6 anonim ***** válasza:
A helyesírásodtól kiégett a szemem, de mindegy. Viszont ez is egy jel a butaságodra, az anyanyelvedet ne erőszakold már meg. És a párkapcsolatodat sem: ne játszmázz. Ha fáj a kis buksid, akkor ne arról panaszkodj, hanem kérj rögtön gyógyszert, mint egy értelmes felnőtt. Ha beszélni akarsz, akkor ne ravaszkodj, ne mártírkodj, hanem várd ki a megfelelő pillanatot, aztán közöld, hogy "beszélni szeretnék veled". Látatlanban az lehet a srác baja, hogy te ilyen kis butuska, megadó, örök mártír vagy, a szerelemnek vége, a jellemeddel nem tud mit kezdeni.
2016. aug. 21. 03:01
 4/6 fru_ ***** válasza:

Azt mondja, hogy szeret?

Én ezt fontosabb mondásnak tartom:

" csak annyit válaszolt, hogy mit kezdjek vele. Mondam, hogy kint már nincs gyógyszer erre ő, hogy neked mindig fáj a fejed"

"már megint mi bajod. "

Nem a szeretet szavai ezek, neki már csak egy ürítőhely vagy.

2016. aug. 21. 08:19
 5/6 A kérdező kommentje:

3.Válaszadó:

A helyiírásom, nem önhibámból ilyen. Diszleksziás és diszgráiás vagyok. Már az is csoda számba meg, hogy legalább enyire helyesem tudok írni. És szerintem nem arról kérdeztem, hogy milyen az írás.

2016. aug. 21. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Ritka nagy paraszt lehet a barátod, ha eg Mit kezdjek vele-nél többet nem tudott kicsikarni magából. Egyértelmű elhidegülés van jelen. Vagy csak valamivel megbántottad, nem kértél bocsánatot érte és haragtartó. De ha ez lenne, akkor meg az ő dedós szintjét mutatja, hogy nem kommunikálja ezt le feléd, hanem magában puffog.

Mondani lehet, hogy szeretlek, de a tettei nem ezt mutatják. Szerintem kicsit hanyagold őt, nem kell kiszolgáltatnod magad az ő kénye-kedvének, mert azt érzem, picit pincsikutya vagy.

2016. aug. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!