Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj, hogy ezen kiakadtam? Eléggé rosszul esett 22/L
"Csodás" lehet a kapcsolatotok, ha egy ilyen pitiáner dolgon képesek vagytok összekapni, mármint te kiakadni, és nem tudjátok felnőtt ember módjára megbeszélni a dolgokat, plusz kompromisszumot se tudtok kötni.
(Bocsi, hogy ezt írom, de te egy kicsit papucs vagy, szükséged van a romantikára, de leginkább elodázod, csak azért, mert a te párod nem szereti. Hol marad a kompromisszum? A kapcsolat most kiről szól, róla vagy rólatok?)
Van olyan amikor tulsagosan kulonboznek az elvarasok. Neked kell rajonni, hogy mennyit vagy hajlando elviselni es mennyi kompromisszimut vagy hajlando kotni.
Mellesleg szerintem az a pasi aki szerelmes, az azert szeretne a no kedveben jarni. (legtobb esetben)
Annyit tehetsz, hogy felhozod a temat, hogy szeretnel nehany romantikusabb egyuttletet, aztan meglatod, hogy mit valaszol.
En azt valaszoltam volna neki, hogy akkor menjunk valami parkba stb es hogy nem szeretnek egy gyorsetterembe menni. Legalabbis aznap nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!