Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem jött el velem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem jött el velem egy programra és utolag mondta hogy ment AZ egyik rokonához fözésre! MIT tegyek?

Figyelt kérdés

2016. aug. 20. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Ez már nem tudom hányezredik panaszkodós kérdésed, de onnan ismerlek fel, hogy az "AZT" "EZT" szavakat nagybetűkkel írod.

Ha ennyire irritáló az ember, hogy naponta panaszkodsz, akkor mi a toszért szopod még a faszát? Vagy kell valaki aki eltart?

2016. aug. 20. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem is azzal van itt a baj,hogy nem jön el,hanem azzal,ahogy lekommunikálja a dolgot.Mi az már,hogy csak miattad jöttem?Jézusom!Nekem sincs kukac a valagamban,de ha van pasim,nem vágom ezt a fejéhez,legalábbis ha szeretem,akkor nem.Szerintem ez a pasi nem szeret,de ha ez kell és hülye vagy,haljál meg.
2016. aug. 20. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Nos attól is függ miért volt olyan fontos hogy veled menjen. Ha csak ruhavásárlás vagy csak valami ügyintézés miatt a városba és ő őszintén elmondta nincs kedve menni, szivesenbven menne rokonokhoz főzni megértem őt is hisz nem kötelezheted rá már pedig veled kell mennie és még választása sincs igent vagy nemet mondania rá.

Viszont ha egészségügyi dolog pl orvoshoz kellett menned vagy egyéb problémásabb dolog amit egyedül nehéz lett volna akkor téged értelek meg.

Azt sokszor leírtad "fontos lett volna hogy veled menjen" de nem tudtuk meg mi miatt is.

2016. aug. 20. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Nézd, neki jobban esett a főzés a rokonaival, mint a te programod. Annyival jobban, hogy annak ellenére, hogy azt mondtad, hogy ez neked fontos.

Én átgondolnám a helyedben az ilyen programok együtt-töltésének fontosságát.

2016. aug. 21. 01:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Sunyi egy alak, előre nem merte megmondani, hogy más programot tervez, tart fontosabbnak.
2016. aug. 21. 08:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha nem megy el veled egy számodra fontos dolog miatt, ha ez többször is elöfordult, akkor nem értem, hogy miért vagytok még együtt! Ha a rokonok fontosabbak mint Te, akkor esetleg késöbb mire számítasz?

Hagyd a francba és keress másikat!

2016. aug. 21. 11:12
 17/17 A kérdező kommentje:
11-12 Töletek még egy majom is értelmesebb menjetek vissza a fára és ott makogjatok egymásnak összeilletek !
2016. aug. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!