Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok egyetemi gólyatáborban lenne, nem éreznétek kicsit rosszul magatokat?
Bízom a barátomban többnyire, de mégis tartok kicsit ettől. Szép lányok, azonos érdeklődési kör, sok pia, ráadásul a mai lányok szeretnek nyomulni is, figyelmen kívül hagyva, hogy az adott fiú szingli-e vagy se. És hát az alkohol mégis csak fogy és fogy.
Rossz érzésem van. Nyilván nem hisztiztem emiatt, meg egyszer se mondtam, hogy ne menjen, hisz nagy élmény (én is mentem volna a helyében), ez a dolog inkább csak belülről nyomaszt.
Beszélni se fogunk 5 napig most. Előbb írt, hogy nincs ideje telefonálni. Online se volt egész nap.
Rossz érzésem van.
Nektek mik a tapasztalaitok? Jártatok hasonló szituációkban? Alaptalan a félelmem?
"Plane h mar elmult éjfél"
Jobb helyeken most kezdődik a mulatság.
Ne parázz már, próbálj bízni benne.
Ha akarna, megcsalhatna máskor is, illetve most is kefélhetne egész éjjel más csajt úgy, hogy közben egész nap neked írogatott szívecskéket. Kár ezen pörögni. Inkább bízz benne, mégiscsak a párod.
te tudod,hogy milyen a kapcsolatotok. ha tegyük fel most megcsalna,akkor annyit is ért az egész. + rengeteg egyetemi buli és program van.ennyi erővel akkor is megcsalna.
de aki normális és szeret,az úgysem fog megcsalni. mondjuk ez nekem is fura,hogy napokig egyáltalán nem beszéltek. mi mindig kerítünk egy kis időt arra,hogy felhívjuk a másikat pár percre,hogy minden ok.
szóval nekem ez fura,hogy nem keres.
de jól teszed,hogy nem hisztizel.majd ha hazajön megbeszélitek.lehet tényleg olyan a program,hogy nem volt szabadideje stb. ki tudja
"mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen"
Remek, de akkor ne menjen GT-be... Nem azért güriznek a szervezők hogy egész napra lefoglalják a gólyákat, hogy azok meg telefonálgassanak.
Nem tudom, miért olyan nehéz elképzelni.. Nálunk: reggel ébresztő, utána gyülekező, napi program ismertetése, utána csapatokba szerveződtünk, és ebédig csináltuk a feladatokat, aztán gyors kaja, utána estig szintén csoportos feladatok, vacsi, utána buli, utána még le se ért a fejem a párnára, de már aludtam. Egy hét alatt kb 1-2-szer volt időm elmenni elintézni a nagydolgom, nem hogy még 2 órákat beszélgessek a pasimmal :D
A kérdésedre a rövid válasz az, hogy NEM.:)
Nem bízol a barátodban, ellenőrizni szeretnéd és túlságosan rátelepedsz.
Nincs azzal semmi probléma, ha elmegy gólyatáborba és öt napig nem beszéltek. Ő azért van ott, hogy jól érezze magát és új ismertségeket szerezzen, amelyek akár később az egyetemen is megmaradhatnak. Majd beszéltek, ha hazament. Tehát alaptalan a félelmed.
Ha meg akar csalni, akkor bárhol és bármilyen állapotban megcsalhat. Ha nem akar, akkor pedig egy gólyatáborban részegen sem fog.
24-es vagyok.
Oké, hogy sűrű a program, de mivel komoly párkapcsolatban élek, ahol nagyon szeretjük egymást, és sűrűn beszélünk, én (és a párom is) egy gólyatábor alatt is megoldanám.
Még mikor nem a mostani párom volt, hanem udvarolt nekem egy fiú, épp ELTE gólyatáborban volt, és tényleg kevesebbet beszéltünk mint amúgy, de többször írt a nap folyamán illetve fel is hívott 1-2x. Pedig csak udvarolt, és folyamatosan programok voltak!
Szóval... Teljesen normális, hogy szegény rosszul érzi magát emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!