Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok egyetemi gólyatáborban lenne, nem éreznétek kicsit rosszul magatokat?
Bízom a barátomban többnyire, de mégis tartok kicsit ettől. Szép lányok, azonos érdeklődési kör, sok pia, ráadásul a mai lányok szeretnek nyomulni is, figyelmen kívül hagyva, hogy az adott fiú szingli-e vagy se. És hát az alkohol mégis csak fogy és fogy.
Rossz érzésem van. Nyilván nem hisztiztem emiatt, meg egyszer se mondtam, hogy ne menjen, hisz nagy élmény (én is mentem volna a helyében), ez a dolog inkább csak belülről nyomaszt.
Beszélni se fogunk 5 napig most. Előbb írt, hogy nincs ideje telefonálni. Online se volt egész nap.
Rossz érzésem van.
Nektek mik a tapasztalaitok? Jártatok hasonló szituációkban? Alaptalan a félelmem?
Jó isten, 5 napra lmegy megismerkedni és bulizni a leendő csoporttársaival, reggeltől estig buli, ivás és programok, kivételesen hadd gondoljon már magára. Majd mesél, ha hazaér, írnj neki max egy kedves sms-t, hogy sokat gondolsz rá, reméled jól érzi magát, mulasson jól, puszi. Értem amúgy, miért frusztrál téged, de nagyjából egyszer van az életben ilyen gólyatábor, hadd tombolja ki magát anélkül, hogy be kelljen csekkolnia.
Nem mellesleg meg aki félre akarna lépni, az bőven megteheti, nem kell hozzá gólyatábor.
Van ott minden, de tényleg. Van, aki sose csalná meg a párját, itt se fogja. De volt hogy patronáltam és egy csaj engem kért meg hogy falazzak neki a pasija előtt. Ja, a pasija az egyik legjobb haverom volt, csak hát ezt ő elfelejtette belekalkulálni, hogy csak mert lány vagyok, nem egy hülye ribänc pártját fogom fogni, főleg ha valakit olyat csal, akivel jóban vagyok... Szóval tényleg, mindkét véglet létezik. Te ismered a párodat.
Amúgy van ahol tényleg végig van program, de főleg este. Nem is feltétlen kötelező pgoram, de mindig van mit csinálni, húzza a társaság. A GT sikerének manapság kb az a kulcsa, hogy el bírják-e szakítani a gólyákat a mobiljaiktól... Azért ehhez szervező/patron részről rendesen meg kell dolgozni. Tehát ha nem csal, akkor nagyon jó gt-n van, és örülj neki, hogy ilyen jó helyre került. :D Kivéve persze, ha valami baromsággal vették őket rá erre, pl bünti ha meglátnak telefonnal... -.-' Áh, tényleg bármi lehet. Majd mesél. Akkor figyelj oda rá, amikor mesél majd. Addig ne aggódj, tök felesleges.
Rendben :)
Kicsit más szitu, de most külföldön nyaraltam. Én is tele voltam programokkal, ráadásul wifi is csak úgy volt, hogy legyalogoltam a szállástól 10 percre, ahol fogtam ingyenes WiFi-t (pici faluban volt a szállás). Volt tobbszor is, mikor éjjel 11-12-kor csak miatta mentem el egy fárasztó nap után. És ezért is esik rosszul, hogy ő meg 5 percet se képes rám áldozni. Pedig felhivni engem csak 3 gombnyomás és 5 perc. Nincsenek egyensúlyban az egymásért hozott áldozatok.
Igen.ez utalhat rá, hogy nincs minden rendben a kapcsolattal.
De nem akarok tul eros következtetéseket levonni. Lehet h tenyleg annyi a program, hogy nincs ideje. Mégha ez elég irreálisnak is tunik nekem. Plane igy éjfélkor. A bulin kivul nem hiszem h ilyenkor mas is lenne.
Ajj, utolsó! Ez elég szemét húzás volt tőle! Feléd és a baratnoje felé is.
Hat igen. Sose lehet tudni. letagadni bármit le lehet.
Ő is simán el tudná intézni, hogy írjon. Nem hiszem el, hogy pl a wc-re is követik oket, hogy telefonoznak-e vagy se :D én tuti kihasználnék ilyen perceket, hogy írjak neki pár sort, mikor épp valami miatt bemegyek a szobába vagy szünet van vagy ilyesmi. Olyan meg nincs h nonstop, egesz nap kerülik a szobajukat. Plane h mar elmult éjfél!!!
Kérdező, nálunk sok "vizes" program volt, bármikor vizes lehettem, eszem ágában nem volt magamnál tartani a telót. Meg tényleg kora reggeltől késő estig nem volt 5 unalmas percem, nem tudtam volna telefont nyomkodni.
Ez nem sima punnyadós nyaralás, hanem általában szervezett program, hisz nem csak lazulni van ott, hanem csapatépíteni is.
Ne aggódj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!