Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Élvezhetnéd a hibátlan kapcsolatod és életedet a pároddal, de Te helyette itt hisztizel, mert nem lesz táncika meg kanálcsapkodás.
Váó. Váó.
És még egyesek képesek azt hinni, hogy a nők nem teljesen hülyék.
"mert nem lesz táncika meg kanálcsapkodás."
Most hiteles nagyokosnak akartál hangzani, akik megmondja a tuti, ugye? Nem sikerült. Számomra ez fontos, ez egy alapot jelent. Ennyi. A Te dolgod, ha nem értesz egyet vele. A kérdésre ha nem tudsz válaszolni, akkor inkább menj el innen, anélkül, hogy rontanád a levegőt.
"Kedves utolsó, szerinted ezt nem tettük még meg? De igen."
Hát bocs, hogy segíteni próbáltam, és leírtam, hogy szerintem mit kellene tenni. Te nem írtad le akkor konkrétan a helyzetet, hogy már így is megvolt a beszélgetés. De nem is tudom, hogy mit vársz tőlünk, bármit írunk, azt lehurrogod. Erre nem is igazán lehet mit mondani, mi nem tudjuk helyetted, helyettetek megoldani ezt a problémát, csak kettőtökön múlik!!
Sok férfi a házasságot úgy tekinti mint egy örökre szóló,visszafordíthatatlan valami ami megfosztja őket attól ami a szabadságukat jelenti.
A tökletesnek hitt kapcsolatotok,lehet,hogy nem is olyan tökéletes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!