Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Most mit vársz mégis?
Leírod, hogy igazából tökéletes, évek óta szeret, családot, gyerekeket akar, mégis itt hisztizel vadidegenek előtt, hogy bezzeg neked semmilyen részeg falusi paraszt nem fogja verni a kanalát, hogy "csóóokot".
Mégis ki a rosseb akarna elvenni egy ilyen hisztis tyúkot?
Attól, hogy Te ezt 2 éve kezdted felhozni, még 13 éve nem sikerült megbeszélni.
Valóban rossz lehet a kommunikáció. A felek általában már az első pár évben tisztázni szokták ezt a kérdést. Hiszen, ha ez az egyiknek fontos, a másik viszont nem akarja, akkor az egy szakító ok.
Szerintem amúgy felesleges azt mondogatni Neked, ahogy itt sokan teszik, hogy de miért akarod. Akarod és kész. Nem vagyunk egyformák.
Én viszont leültetném a párom, hogy beszéljük meg végre. Vagy legalább készüljön fel lelkiekben egy ilyen beszélgetésre. Nem köntörfalazni kell, meg célozgatni, hanem egyértelműen megbeszélni, hogy ki mit akar ettől a kapcsolattól.
Nem tudom ő miért nem akarja, ennek számtalan oka lehet. Lehet egyszerűen csak neki nem fontos a házasság és nyűgnek tartja. Vagy az elköteleződéssel van problémája. Vagy a Ti kapcsolatotokat nem érzi elég szilárdnak hozzá. Ezt mi itt nem tudjuk megmondani, ahogy Te sem. Ezt Ő tudja elmondani.
Szerintem nyugodt hangnemben kérdezd meg tőle és mond el a saját érzéseidet. Ha el akarna menni nyugodtan mond meg neki, hogy nem fogod hagyni a témát addig, amíg meg nem beszéli Veled. Nem menekülhet örökké.
Csak azért szörnyűnek találom, hogy 13 év után egy komolyabb kérdés után elmenekül. Én nagyon haragudnék. Nem arra, hogy nem akar elvenni, arra hogy nem tud felnőtt ember módjára viselkedni. És kivel beszéljem meg a jövőt, ha nem a társammal?
Nem kellett hozzá 10 sor, már az elsőnél egyértelmű volt.
Ha meg neked ez nem pálya, akkor miért nem hagyod ott a fenébe, minek rabolod az idejét a hülyeségeiddel, amikor ő családot és gyerekeket szeretne.
Am tudod miért jó NEM megházasodni?
Mert válás után vagy egy válóper után nehezebb újra összejönnötök, mintha csak összebalhéznátok :)
Érted? Hidd el addig jó amíg nincs ásó, kapa, nagyharang, mert azzal mindent elboronáltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!