Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám meglépni a szakítást?
17 éves lány vagyok a barátom 20 éves. 4 hónapja vagyunk együtt. Egy hónapja minden megváltozott... addig minden remek volt mindkettőnk részéről óriási szerelem volt most viszont minden az ellentéte.. mármint a részéről.. így érzem. Én még mindig őrülten szeretem és belehalnék ha elhagyna de tudom hogy mellette se birom tovább.Mindennap megrígat. Ugy érzem sokkal fontosabbak neki a haverjai meg az ivás megigéri hogy felhív és nem hív, nem hív sehová mindig csak a haverjaival bulizik, nem szervez közös programokat:( Távol lakunk egymástól igy is csak hetente 1-2 találkozunk.. Hogy gyűjthetnék erőt a szakításhoz hogy ne dögöljek bele? Vagy még próbálkozzam helyre hozni? És ha igen akkor hogyan? :'(
Lécii segítsetek..
ugyanígy voltam én is.
most lassan 4 évevagyunk együtt. kicsit lecsendesedett az ivással, haverokkal, de a tv-n és a számítógépen kívül semmimás nincs
na meg a hülye családján kívűl. bár nálunk sok egyéb probléma is van ami lassan ahhoz visz hogy szakitsak vele
szerintem adj még esélyt magatoknak és várj
fiatal vagy még,ne kapkod el
köszi a gyors választ.
Igen azthiszem még várok:(
Hidd el én is vártam. Hogy majd megoldódik minden. Most már látom, kár volt.
4 hónapja vagytok együtt és már elromlott a kapcsolat. Én azt szűröm le abból amit írtál, hogy nem érdekled már.
Nekem sikerült kilépnem egy olyan kapcsolatból, mint a tiéd. És nem döglöttem bele a szakításba, pedig nagyon szerettem. Mert aki nem érdemli meg,azért nem érdemes küzdeni. Persze ez két emberen múlik. Ha láttam volna értelmét, én is folytattam volna. Te látod? Mert ha igen, akkor hajrá! Mindent rendbe lehet hozni. Csak akarni kell!
És még valami! Ha annyira elkeserítő a helyzet, sikerülni fog meglépni azt, amit meg kell. Ha már reménytelen az egész még meg is könnyebbülsz attól, hogy vége. De ehhez tényleg az kell, hogy tudd, nincs más megoldás, elromlott végleg.
Utána nagyon nehéz egy darabig, de túl lehet élni.
Utolsó voltam.
Mond hogy "Húzz anyádba kisfaszú" , ez mindig bejön
C.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!