Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az isten nyavaja van a mostani fiatalokkal?
Kedves #19
Ebben egyetértünk.
Mármint, hogy eldobhatóak lettek a kapcsolatok, hiszen instant, előemésztett partnereket szolgáltat majdnem minden platform.
Mindazonáltal nem a termék hibája, ha valaki nem rendeltetésszerűen használja.
Ez a babaarcú/vékony dolog szerintem amúgy túlzás és ezt nem azért mondom, hogy vitatkozzak.
Már többszörösen bizonyították, hogy a férfiak zsánere sokkal szélesebb palettán mozog, ezért is van sok duci nőt kereső kérdés is, ellenben nem fogsz találni alacsony férfit kereső nőket.
Ez szerintem abból fakad, hogy ti nők sokkal több attribútumot néztek meg rajtunk és látszólag egy sokkal racionálisabb döntés eredménye, ha akartok valamit egy férfitól.
Ezzel szemben mi férfiak meglepetésre zsigerből döntünk általában. Valaki megtetszik és áll a zászló.
Ha a lány kedves hozzám és csinos, meg tud venni kilóra, a csinos fogalma pedig be van rögzülve. Erre sokkal kevésbé hat a média(legfeljebb titkon éljük ki azon vágyainkat, amik a mainstream gondolkodás szerint perverziókká avanzsáltak, pl dagi nő, lábak, fogszabályzó,stb.).
Mindazonáltal igazad van, az emberek ma nem is akarnak türelmesek lenni sem az ismerkedéskor, sem pedig a kapcsolatban. Minek, hiszen ezer másik vár rá odakint. Igen, vár, csak nem rá, hanem mindenki kb. ugyanarra az egyre.
#19-es vagyok. Szerintem itt most elméletet és realitást keverünk. Elméletben minden férfinak és nőnek, ha megkérdezi,milyen ellenkező nemű jön be, mond egy csomó dolgot, rengeteg klisével. például egy nő, ahogy te is mondtad ilyesmiket(csak külsőre szorítkozva): legyen magas, sportos, kék szemű,barna bőrű stb.
a férfiak meg ilyesmiket: legyen jó a feneke, formás a melle (kicsi vagy nagy beállítottságtól függően), szőke, fehér bőrű stb.
A valóságban, meg vagy van kémia, vagy nincs. Van egy barátnőm akinek mániája volt, hogy ő a magas pasikat szereti. A párja, akivel azóta összejött, és nagy a happy 3 éve, alacsonynak számít, lehet barátnőm még magasabb is.
Én is mondtam már, hogy a mediterrán típusú, sportos pasik az eseteim, aztán belezúgtam egy duci szőke fickóba.
Az összes férfi kollégám,(mindnek komoly kapcsolata/felesége van) meg, csak úgy koppan az üvegen, mikor az iroda előtt elmegy egy tipikus "jó nő", és ecseteli, hogy hogy megdu...á, amit pesze szintén nem szabad komolyan venni. Pedig szabályosn rosszul érzem magam a bőrömben, amikor az elsétáló nőket cikizik, hogy,milyen ennek az orra, az meg lefogyhatna, és nagyokat röhögnek.
Hát, azt hogy a többiekkel mi van, azt nem tudom, a saját időbeosztásomat tudom elmondani. Hétfő este 7ig meló, mire hazaesem, meghalni sincs erőm.
Kedd- meló utana suli: este 10re érek haza
Szerda- meló
Csütörtök: meló-suli
Péntek- meló
Hétvégén sport, család, lakásom rendbentartása, pici pihenés.
Ilyen időbeszosztás mellett nehéz ám kapcsolatot fenntartani. És sok fiatal él manapság ilyen életet... hidd el, én is szívesen ücsörögnék a padon, de örülök sokszor, hogy élek.
Mondjuk az is egy érdekes dolog, hogy ugyanazok, akik itt rínak mert nincs barátnőjük/pasijuk tanácsolják szinte bármilyen pimf párkapcsolati probléma esetén az azonnali szakítást.
Mintha a "következő" csak úgy leakasztható lenne a fogasról... Pedig ha valaki tudná, hogy mennyire nem így van, akkor az pont Ökockasága.
Szóval sokan tényleg lúzerek AKARNAK lenni.
Köszönöm mindenkinek a véleményét, hozzászólását.
Tudnék vitázni némelyik hozzászólóval, de akkor csak azt kapnám, hogy egy múltszázadi felfogású emberke vagyok. Nekem is van két fiam, szerencsések, hogy mind a kettő normális kapcsolatokat tudott és tud kialakítani.Talán ezért is furcsa a rengeteg megkeseredett fiatal nekem.Az, hogy huszonévesen megkérdőjelezik az életük értelmét, ez érintett meg annyira, hogy feltegyem a kérdésemet.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Sokszor hallom idősebbektől, sőt velem egykorúaktól is (30-as korosztály) azt a bizonyos "bezzeg az én időmben" szöveget.
Nem lehet mindenért a médiát és a hírközlést hibáztatni. A szülőkön és a nagyszülőkön nagyon sok minden múlik, hogy mit adtak át a gyerekeknek.
Az a gyerek aki az éjjelnappalbudapesten nő fel, nyilván nem lesz olyan felnőtt, mint az a gyerek aki inkább olvas vagy a barátaival játszik a parkban. De ismétlem, ez valahol a szülő hibája is.
Sokszor tapasztalom, vannak gyerekes ismerőseim, hogy anyukának egyszerűbb bekapcsolni a tévét pl.ès leültetni elè a gyereket, mint elvinni a játszótérre. Van olyan ismerősöm is akinek a 10 éves lánya a facebookon pasizik, csak virtuális "barátai" vannak. Az ilyen embereknek nyilván nehezebben megy az ismerkedès a valódi életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!