Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az isten nyavaja van a mostani fiatalokkal?
Kedvencem ez a "mai fiatalok" szlogen.
Szerinted régebben nem voltak ilyen problémák?
Azt szokták mondani, hogy nem a világ lett rosszabb, vagy hülyébb, hanem a hírszolgáltatás lett jobb.
ma 14:48
Igen, de gonoszak és rosszak a nők. Már csak azt nem értem, hogyha ennyire tökéletesek vagyunk, mi férfiak, akkor hogy a viharba nem vagy még meleg? - Nem kellene a csúnya lányok miatt szenvedned.
Az amerikanizálódásos szövegeden pedig nevetnem kell.
A szokások is megváltoztak. Amikor én voltam tízen éves 10 éve, még ez "együtt jöttünk, együtt megyünk" elv volt érvényben, tehát az együtt bulizás nem azt jelentette, hogy együtt lementünk valahová, pár szót beszéltünk, majd mindenki ment amerre látott, van akit nem is látsz a bulin többé.
Amúgy meg hol ismerkedjen egy nem sex kapcsolatot kereső ember?
Az utcán nem szólít le senki, mindenki frusztrált, ideges vagy kütyün lóg
A bulihelyek túl hangosak, hogy meg tudd ismerni a másikat, ráadásul tele van ovissal. Onnan csak szobára akar mindenki felvinni valakit
Már barátokkal is kész kínszenvedés bármit összehozni, mert mindenki rohan.
Szerintem amúgy az emberek hajszolják bele saját magukat ebbe a kapkodó, rohanó életstílusba. Nekem speciel mindenre van időm, nem szervezek rá programot programra.
szerintem is a mai generációnak sokkal nehezebb mert megváltoztak az igények és teljesen más ingerek érik a fiatalokat
a mai gyerekek elvannak foglalva magukkal és az önimadatukkal, gondolok itt a selfikre is a facebookra, abban a közegben élnek és probálják lemérni magukat hogy mennyit is érnek, mert a mai társadalom a pénzről es a hirnév hajhászatáról szól, és a minél nagyobb sikerekről másképp nem vagy ember
a mai gyrekek számára mást jelent a szeretet és a barátság fogalma, mig én az utcában barátkoztam a mai gyerek az interneten, mig mi egymással egymás tarsaságaban, ölelésében játszottunk, ök ezt virtuálisan teszik,
az ember fejlődésében sokat számitanak az emberi kontaktusok, azért van az hogy a mai fiatal nem kezeli jól az ilyen ügyeit,
a masik hogy mindenki a tökéletest keresi, ami nincs, és mindig a legjobbra vágyik, ez is nagy hibája a társadalmunknak, ezért van az a sok szakitás és sérülés aztán bezárkózás
ma 15:10
Lehet valaki többet akar annál, hogy mindennap zsíros kenyeret adjon annak a két-három gyermeknek.
Csípem amikor a szocializmusban nevelkedett ember 2016-ban megtalálja a számítógépen a bekapcsológombot és elkezdi azt a hülyeséget okádni, ami már 1987-ben is ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!