Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez a mai fiatalokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a mai fiatalokkal?

Figyelt kérdés
Miért van hogy minden jó nő csak a bunkó pasikra bukik, akikkel minden buliba lehet... ?? És még tök fiatalok és csak az jár a fejükbe. És a jó csajok közt kevés az aki belülről ish "szép".
2010. máj. 4. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mért írigykedsz ránk?

kicsit legyél te is rámenősebb, és ne legyél papucs. akkor neked is lesz jó csajod...

ennyi.

2010. máj. 4. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Most vagy jók ezek a csajok, és akkor inkább te is "bunkó" pasi akarsz lenni, akivel kezdenek, vagy nem jók ezek a csajok, mert nem teszik, ahogy viselkednek, ekkor meg meg fogod találni a hozzád illőt, csak máshol.
2010. máj. 4. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:

ja és miért van az hogy a fiatal csajok az idősekre buknak?

van egy 15 éves szőke csaj - pont az ideálom és járni akar velem.. nekem meg csak szúrja a szemem a 7 év különbség

22F

2010. máj. 4. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, hogy miért van ez, de ne feledd: Kivétel mindig van.. (:
2010. máj. 4. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:
mert ösztönlények
2010. máj. 4. 14:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi az h irigykedünk rátok? Nekem egy ilyen kurv.s csaj biztos nem kellene aki minden buliban mással van.. inkább várok egy normális lányra, csak vannak még olyanok!
2010. máj. 4. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy a "mai fiatalok"? Hány korábbi generációt ismertél ilyen idősen? Mindig lesznek normálisak és kevésbé normálisak is. Nyávogni ezen viszont kezd szánalmas lenni, nem mindig másokban van aa hiba,lehet, ideje lenne magadba nézned.
2010. máj. 4. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
énse értem őket.pedig énis tini vok mégse vok ilyen.
2010. máj. 4. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:

vannak kivételek, találd meg azokat

én is a kivételek közé tartozom, ugyanis bulikba nem járok, de pasim annyi lehetne amennyit csak akarok, főleg ha nem utasítanák vissza senkit......csak egy baj van: én már szeretek vkit, és ha nem is vagyunk együtt és nem jövök senkivel úgy össze h közben mást szeretek

16L

2010. máj. 4. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:

A "normális" lányok is csak arra várnak, hogy egy "bunkó" pasi kihasználja őket, ők pedig aztán sírhassanak, hogy minden pasi bunkó, miközben a normálisakat észre sem veszik.

Ja igen, én is egy normális srác vagyok, akinek véletlenül azért jutott normális csaj.

2010. máj. 4. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!