Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a mai fiatalokkal?

mért írigykedsz ránk?
kicsit legyél te is rámenősebb, és ne legyél papucs. akkor neked is lesz jó csajod...
ennyi.

ja és miért van az hogy a fiatal csajok az idősekre buknak?
van egy 15 éves szőke csaj - pont az ideálom és járni akar velem.. nekem meg csak szúrja a szemem a 7 év különbség
22F

vannak kivételek, találd meg azokat
én is a kivételek közé tartozom, ugyanis bulikba nem járok, de pasim annyi lehetne amennyit csak akarok, főleg ha nem utasítanák vissza senkit......csak egy baj van: én már szeretek vkit, és ha nem is vagyunk együtt és nem jövök senkivel úgy össze h közben mást szeretek
16L

A "normális" lányok is csak arra várnak, hogy egy "bunkó" pasi kihasználja őket, ők pedig aztán sírhassanak, hogy minden pasi bunkó, miközben a normálisakat észre sem veszik.
Ja igen, én is egy normális srác vagyok, akinek véletlenül azért jutott normális csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!