Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele, ha balhés? Vagy jobb lenne inkább elfelejteni? 17/L, a srác 22/F
Van egy srác aki mostanába nagyon csapja a szelet. Nekem nagyon bejön, jól elvagyunk és jókat tudunk beszélgetni.
Szeretnék vele összejönni. Sokan azt mondják, hogy ne, mert balhés. Már többször keveredett verekedésbe. Volt rendőrségi ügye, mert szórakozásból fenyegető leveleket írtak és lebuktak vele. A haverjaival rendszeresen versenyeznek motorral, letakart rendszámmal.
Ezek ellenére szeretem. Szerintetek megbánnám, ha összejönnék vele?
a barátod a példaképem!
bár én is mocizom, de a rendszámot nem merem levenni.
szerintem felejtsd el,de a te döntésed.
de ha úgy érzed,hogy nem szégyenkeznél a sok hü..esége miatt,akkor esetleg...
Eleinte izgalmas mert rosszfiú. Minden lánynak ez kell (aztán meg sír a szátok a jófiúk után, de most ebbe ne menjünk bele), aztán a csibész rosszfiú előbb utóbb veled is rossz lesz. Akkor lesz sírás rívás szívtörés meg elhagyás meg depresszió...
Gondold át, hogy kell ez neked? Nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!