Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható e/belefér e, hogy tőlem vár engedélyt, biztatást, arra hogy mással lehessen? (Bővebben lent. )
"mert reggel van es elnezett valaki par mondatot :DD"
Ahány háború indult meg így...
Én legkevésbé ku*vának mondanám a csajt. Fiatal még, kalandvágyó, ezzel önmagában nincsen baj. A kérdés az, hogy ehhez hogyan viszonyuljon a kérdező.
Stabilabb kapcsolat kéne hozzá és nagyobb nyitottság a kérdező részéről, hogy működjön az elhajlási engedély, így nem látom reálisnak az esetükben.
P.S: Amúgy "helyettesítsétek BE"...
"semmi garancia rá, hogy később ha már szerintetek kilelte magát, nem vagyok más farkára érted? "
És arra van garancia, hogy ha az első szembejövőhöz hozzámész, akkor nem kezd el viszketni a puncid 30 évesen?
Csak mert én meg folyton ilyen vallásos alapon, esküvőig önmegtartóztató, majd később nagy balhéval váló párokat látok, mert nem működött a szex.
Semmire nincs garancia, ez így van, de annyit azért megtehet az ember, hogy kipróbál ezt-azt, majd amikor el tudta dönteni, hogy mi az, ami ebből neki való, akkor hoz egy döntést, ami talán egybevág az ő igényeivel is.
Vagy ez hülye gondolat szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!