Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor milyen viselkedést vártok a párotoktól?

Figyelt kérdés

Most az egyik kérdés miatt eszembe jutott, hogy régebben a barátnőmmel előjött az a téma, hogy mit tennék, ha a szemem láttára elkezdenének rá nyomulni.

Ő azt mondta, hogy annak örülne, ha hagynám, hogy Ő rendezze le a dolgot és én nem folynék bele. Én ezt el is fogadom, eleve nem vagyok az a tipikusan heves vérű típus, aki előbb üt, mint gondolkozik.

Az érdekelne, hogy ez a gondolkodásmód a csajoknál általános, vagy vannak azért olyanok is, akik jobban szeretik, ha a párjuk "intézi" az ilyen ügyeket.

És, ha vannak, akkor kik vannak többségben. Akik maguk, vagy akik a párjukkal rendeztetik le a kéretlen "udvarlókat"?

2010. ápr. 19. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretem, ha közbe szól. Ha szeret és férfi a talpán, akkor kiáll mellettem. Nem azt mondom, hogy verje meg, de azért lépjen oda és mondja el, hogy mi a helyzet, ne csak lessen, mint egy rakás szerencsétlenség.
2010. ápr. 19. 16:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ilyen vana akkor én azt szeretném hogy a barátom jöjjön oda és smároljon le de nagyon ... ebből ált. érteni szoktak :)
2010. ápr. 19. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hát egyetértek az elsővel! ha ott van velem a párom is akkor 1. a másik srác se nyomuljon 2. nem kell nekimenni a másiknak de normálisan mondja el neki h én az ő barátnője vagyok stb...
2010. ápr. 19. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagymértékbden függ attól hogy mennyire nyomul valaki. Nem szeretem ha eltúlozza a dolgot a párom, meg ha raplizik, de valóban igaz: legyen férfi. Ezt egyetlen pasi csinálta jól akivel dolgom volt: odajött, átkarolta a vállam, nem szólt semmit, de olyan szúrósan nézett hogy én is megijedtem tőle:D szexivolt:D Persze ha a másik pasi ocsmány módon nyumul aztsem bánom ha lekever neki egy istenes öklöst, de feleslegesen ne pattogjon, csak ha fel tudja mérni rendesen ahelyzetet.
2010. ápr. 19. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

az előttemszólók megválaszolták helyettemis. nemkell hogy nekimanyjen, de azért jólesik ha odajön és mondjuk lesmárol vagy mutatja valamivel a másik srácnak hoyg neki ez nempája, mehet melegebb égtájakra.

de a másikfele meg amikor a csaj odamegy valakihez, aki rámozdult a srácára és csúnyán lerendezi azt (legyen az verbálisan vagy nonverbálisan) na attol hányingert kapok.

és lány vagyok

2010. ápr. 19. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Háát én nem tudom, de ha látnám, hogy a barátnőmet körbeállja 1 vagy 2 fiú és elkezd neki udvarolni, 100% hogy odalépnék hozzá, és közölném , hogy bocsi de a lány foglalt majd megfognám a kezét és odébb mennénk, majd megcsókolnám.

De az, hogy én csak ott álljak és nézzem hogy odamegy 1 vagy 2 srác hozzá én meg ott dekkoljak 4-5m-re tőle az ki van zárva. Azt gondolnák muja vagyok és ezt a csajt simán le lehet csapni a srác kezéről. Ha meg csak haverkodni szeretnének a srácok akkor max közösen leülnénk 3-man vagy 4-en egy asztalhoz.

2010. ápr. 19. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
16:54-es vok. Amúgy tudom h lány véleményre vagy kíváncsi de én 26/f
2010. ápr. 19. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos,épp ma rendeztett le a barátom egy pasit,aki egy ideje nyomul,sms-t írogat meg hasonlók.

Nem akartam,hogy beleszóljon,de csak felhívta telefonon.:)

16/L

2010. ápr. 19. 17:00
 9/13 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. :) Fura, azt hittem többen fogják képviselni azt a típust, aki maga szereti lerendezni a srácokat.

Nem tudom hogy fogadná, ha ilyen esetben akár annyit is tennék, hogy hátulról átölelem és egy "kedves" mosollyal jelezem, hogy foglalt.

Bár mondjuk nem nagyon jellemző, hogy együtt járnánk bulizni, ha meg mégis, akkor azért úgy gondolom, hogy távolról látszik, hogy egyikőnk sem partner nélkül érkezett.

16:54: Csak azért kérdeztem a lányokat, mert Ők tudják, hogy ilyenkor mit várnak el. Ettől függetlenül nem jön rosszul, ha olvasok tapasztalatokról. Csak az olyan válaszokat akartam elkerülni, hogy "egyértelmű, hogy leütöm a francba", meg egyebek.

2010. ápr. 19. 17:19
 10/13 A kérdező kommentje:
17:00: Hm, ilyen szituba eddig bele sem gondoltam. És örültél neki, hogy végül csak beleszólt? :)
2010. ápr. 19. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!