Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom minden este munka után megiszik otthon egy doboz sört. Szerintetek ez baj?
Igen, baj. Ugyanúgy lépés az alkoholizmus felé.
A másik probléma, hogy mindenfajta egészségtudatosságot kizár az ilyesmi.
Szerintem egyáltalán nem baj.
Pont.
Nem baj, csak ne legyen még egy meg majd megint még egy.
Elég sok olyan esetet láttam.
Azért mert naponta iszik még nem lesz alkoholista valaki.
Apám évek óta napi 2-3 sört megivott otthon munka után. Soha nem rúgott be tőle, még csak be se csiccsentett, csak jól esett neki. Hétvégente nyáron meg akár 5-6 is egy nap. Gyakorlatilag víz helyett issza (na ennek nem örülünk, mert jó lenne ha vizet is inna legalább napi 1 litert) és ezek ellenére nem alkoholista!
Teljesen a helyén van az esze, nem épül le, és mikor fogyni akart egy kicsit, vagy épp műtét előtt/után volt, akkor minden további nélkül letette a sört 2-3-több hónapra. Egy kortyot nem ivott, csak és kizárólag vizet.
Szóval azért mert valaki naponta issza a sört, még nem lesz alkoholista. Egy dolog, hogy jó út hozzá, de ha az élete egyébként rendben van és nem a piában keresi a megoldást, akkor semmi gond.
Engem sem zavar, ha párom nekiállna itthon sörözni, akkor sem ha ez napi szintű. Amíg nem lesz tőle hülye, addig nem gond.
Évek óta..értsd 20 éve. Nem mellesleg jó egészségnek örvend, és mint mondtam, bármikor félre tudja tenni, nincsenek elvonási tünetek. PEdig azért 20 év alatt bőven kialakulhatott volna ez.
utolsó
"csak jól esett neki"
Aham... valami kis zümmögés volt az agyában tőle. Az emberek emiatt szoktak drogokhoz nyúlni. Szar az élet, unják, és csökkentett módban nyomják.
#27 Hát nem szar az élet, nem unja, de ezt majd te biztosan jobban tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!