Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom minden este munka után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom minden este munka után megiszik otthon egy doboz sört. Szerintetek ez baj?

Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 11:48
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
64%

Tudod az alkohollal az a baj, hogy fizikai függőséget alakít ki. Egyszer elkezd rendszeresen inni, nem fog tudni csak úgy leállni róla. És a napi szintű az elég rendszeres.

A sör amúgy is alattomos, mert kellemes íze van és sok ember meg se érzi. Egy alkoholista se 3 üveg töménnyel kezdi az "alkoholista karriert". Családomban van pár, szóval tudom. Először csak egy pohár egy héten, aztán egy pohár minden nap, aztán két pohár, aztán fél üveg, egy üveg.. Már a napot is azzal indítja.

Szerintem beszélj vele, mondd meg hogy ez zavar téged(különben minek írtál volna ki kérdést) és kérd meg, hogy vagy cserélje le alkoholmentesre, vagy csak akkor igyon, ha tényleg nagyon melege van. Ha nem függő (még) akkor ennyit simán meg tud tenni.

2016. aug. 13. 12:41
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
Mivel rákérdezel, valószínűleg valami baj van vele, mert feltűnt. A legtöbben csak legyintenek rá, engem nagyon zavarva, miután leéltem húsz évet egy raklap "csak sörözgető" alkoholista között. Ott is napi egy sörrel indult, utána lett 10, meg egy kis rövidecske, kis borocska, a végén meg a májzsugor.
2016. aug. 13. 12:49
 13/34 anonim ***** válasza:
59%
Ha tégd zavar, akkor baj. Én pl. nem bírnám elviselni, ha a férjem folyamatosan bűzlene a sörtől.
2016. aug. 13. 13:19
 14/34 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisan viselkedik, semmi baj nincs vele, csak most a nyáron vált ez szokásává.
2016. aug. 13. 13:22
 15/34 vasorr válasza:
37%

A lényeg a rendszerességen van, ha ne tud meglenni nélküle az alkoholizmus, még ha csak enyhe is.

Szerintem 1 sör pedig nem a világ vége ha jól esik neki igya meg :)

2016. aug. 13. 13:44
 16/34 anonim ***** válasza:
27%
Hol élünk? Valami börtönben? Már egy sört is sajnálsz tőle? Tipikus házisárkány vagy!
2016. aug. 13. 14:12
 17/34 anonim ***** válasza:
57%

A parom nyaranta minden nap megiszik 1-3 dobozzal ahogy jol esik neki van h csak melo utan este van h a 3 doboz a nap folyaman lassanknt

Erdekes h ez csak nyaron van kb majus kozepe szeptember kozepe kozott

Mas alkoholt nem iszik es a hideg idoben sem

Akkor teazik inkabb :-)

2016. aug. 13. 14:16
 18/34 anonim ***** válasza:
57%

Ja azt elfelejtettem irni h nem egyszer betarsulok melle en is egy ciderrel :-)

Miota 7 eve ismerem ez van ez a szokasa

Az elejen fura volt de megszoktam mar mert h csak keveset es csak nyaron sorozik

2016. aug. 13. 14:18
 19/34 anonim ***** válasza:
40%
Igen, baj. Válj el!
2016. aug. 13. 14:19
 20/34 anonim ***** válasza:
11%

De nyáron, most komolyan, olyankor hidratálni kell, és pont akkor? Semmi értelme. Vagy a bubika, az ízecske miatt?

Nem tudom, nekem szakítóok lenne. Azt nem akarnám, hogy megváltozzon, mert tényleg nem nagy dolog egy sör, de csak magamat tenném tönkre vele.

2016. aug. 13. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!