Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség 16 évesen lekomolyodni?
Egyaltalan nem hulyeseg, foleg ha ennyire szereted, sot!
Szorakozni egyutt is tudtok esnemtudom mi lenne abban a jo ha valtogatnad a pasikat, mert szerintem a barataid ezt ertik szorakozas alatt, hiszen maskepp a pasiddal is tudsz szorakozni. Ha igazan szeretitek egymast az ido mulasaval megjoban osszeszoktok es meginkabb ragaszkodtok egymashoz. Orulj hogy talaltal valkit akivel boldog vagy, ne dobd el!
Szerintem ha szeretitek egymást, és mindkettőtöknek jó a kapcsolat, akkor egyáltalán nem hülyeség kitartani egymás mellett, ha úgy alakul, akár egy életen át. (Bár azt mondom, elsősorban a jelenben éljetek.) Egyetértek a többiekkel: párban is lehet szórakozni, azt csak Ti döntitek el, hogy otthonülővé váltok–e, lesznek–e barátaitok, stb.
Az, hogy manapság nem kell az elsőhöz hozzámenni, és ki lehet próbálni a kapcsolatot, együttélést több emberrel, szerintem nem jelenti azt, hogy muszáj is, hogy valakinek élete során több partnere legyen! Hiszen aki szakít a partnerével, majd összejön mással, az is az igazit keresi! Inkább azt mondom, mázlista, aki elsőre megtalálja, és számomra tiszteletreméltóbb, ha valaki hosszú éveken át forrón tart egy darab kapcsolatot, mintha valaki a „tapasztalataival” dicsekszik. A több emberrel való tapasztalatok vagy abból adódnak, hogy az illető peches, vagy abból, hogy képtelen a tartós kapcsolatra. Az elsőről nem tehet, a másik meg nem egy dicsekvésre méltó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!