Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasim es szeretem, o is szeret akkor megis miert hianyzik valaki mas?
"...mégis hiányzik valaki más...", vagy valami más: az ékezetek!
Visszatérve a kérdésedre a válasz az, hogy nem tudom, hogy elmúlik-e, mint ahogy más se tudja (mert honnan tudhatná bárki is), hanem az idő forrja majd ki!
Velem van ez. Nekem kicsit több, mint 1 éve nem múlik el. Pedig csak kb. 4 havonta egyszer találkozom a másikkal. De olyankor mindig közeledik felém, keresi a társaságom, érdekli, hogy jól menjenek a dolgaim, ezért nem tudom teljesen túltenni magam rajta.
De a páromat nem hagyhatom el, nagyon sok okból, ő annyi mindent tett értem, hogy nem fogom egy másik férfiért, aki 4 havonta egyszer szépen mosolyog rám.
Nehéz, nagyon jó lenne, ha vége lenne, még egyszer muszáj vele taliznom, aztán többet lehet az életben nem látom, és akkor fog menni.
Amúgy ismeri a páromat is, nem közeledünk egymáshoz, csak emberi, ismerősi szinten, csak akkor, egy évvel ezelőtt, megvolt köztünk az a szikra. Simán, csak egy-két hivatalosabb beszélgetés alkalmával, és mind a ketten tudjuk, hogy a másik is érezte. Elég szörnyű ez az egész, közben meg valahol gyönyörű is, ez a láthatatlan vonzalom köztünk, hogy alig ismerjük egymást, mégis minden rezdülésemet érti és érzi, olvas a tekintetemből, míg a párom 8 év alatt nem képes erre sajnos :-(
(a dolog fricskája, hogy a hapsi sokkal szebb, magasabb, gazdagabb,intelligensebb, határozottabb, mint a párom, viszont a párom emberségből jeles, soha nem találkoztam nála odaadóbb, hűségesebb, családcentrikusabb férfivel. És ennek a történetnek itt a vége.)
Tehát: nem biztos,hogy el fogod felejteni a második pasit,ha egyszer megfogott, egy hullámhosszon vagytok, működik köztetek a kémia is, akkor szerintem, főleg amíg együtt dolgoztok, nem fogod tudni kiheverni.
Van ilyen. De ha még nincs gyereketek, nem vagytok házasok, szerintem érdemes lenne elgondolkodnod a szakításon, s az újjal utána belekezdeni...
Csak én már nem vagyok ebben a helyzetben.
Fontold meg az új élet elkezdését, de a párodat ne csald meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!